Αποχώρησε ο drummer των Amon Amarth

Μετά από 17 χρόνια ο Fredrik Andersson είπε αντίο

19/03/2015 @ 20:15
Με ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα τους στο facebook, οι Amon Amarth γνωστοποίησαν την αποχώρηση του drummer τους, Fredrik Andersson μετά από 17 χρόνια.

«Ο Fredrik ήταν πολύ σημαντικό κομμάτι των Amon Amarth και της εξέλιξής τους από τη στιγμή που μπήκε στην μπάντα το 1998 (πρωτόπαιξε στο "The Avenger"  το’99) και του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον. Είμαστε ήδη στην διαδικασία σύνθεσης του νέου δίσκου μας, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αντικαταστάτης του» γράφει η ανακοίνωση της σουηδικής μπάντας του μελωδικού death metal.

Ο ίδιος ο Andersson, σε δικό του post, αναφέρει: «Δεν είμαι πια drummer στους  Amon Amarth. Αποφάσισα να χωρίσουν οι δρόμοι μας και τους εύχομαι τα καλύτερα. Δεν θα απαντήσω σε ερωτήσεις σχετικά με τις αιτίες, γιατί είναι κάτι προσωπικό. Θέλω να ευχαριστήσω όσους γνώρισα μέσω των Amon Amarth κυρίως τους οπαδούς. Η βόλτα ήταν ωραία αλλά είναι καιρός για κάτι νέο».

Ο Andersson έκανε γνωστό πως τελειώνει το νέο δίσκο με τους This Ending, ο οποίος θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά ενώ θα αξιολογήσει νέες ευκαιρίες που τυχόν παρουσιαστούν.
  • SHARE
  • TWEET