All-star metal μπάντα στη θέση των Megadeth στο «Motorboat»

Διαβάστε από ποιούς θα αποτελείται η μπάντα που θα πάρει τη θέση των Megadeth στο κρουαζιερόπλοιο των Motorhead

10/09/2014 @ 19:44
Από τις 22 έως τις 26 του Σεπτεμβρίου, οι Motörhead ναύλωσαν ένα κρουαζιερόπλοιο, το ονόμασαν «Motörboat» και έστησαν το δικό τους φεστιβάλ (διάβασε εδώ). Ένα όμως από τα headline ονόματά τους έμεινε εκτός.

Οι Megadeth σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως επιπλοκές από την επέμβαση στον αυχένα του Dave Mustaine, οδήγησαν τους γιατρούς στην απόφαση να μείνει εκτός «δράσης» για δύο μήνες. Η μπάντα δηλώνει απογοητευμένη για τις ακυρώσεις αλλά και ανυπόμονη να γυρίσει στις συναυλίες και στο κοινό της.

Ένας εκ των διοργανωτών είπε πως δεν αντικαθιστάς μία μπάντα σαν τους Megadeth με άλλη και για αυτό επέλεξαν ένα all-star τζαμάρισμα. «Να ζήσουν οι fans κάτι που δύσκολα θα ξαναδούν», ανέφερε.

Έτσι δημιουργήθηκε ένα σούπερ-συγκρότημα με όνομα Metal Allegiance με τα παρακάτω μέλη: Στη φωνή Phil Anselmo (Down, ex-Pantera), Joey Belladonna (Αnthrax), και Chuck Billy (Testament), κιθάρες:  Chris Broderick (Megadeth), Jon Donais (Anthrax, Shadows Fall), Scott Ian (Anthrax) και Mark Zavon (Kill Devil Hill), μπάσο οι: Frank Bello (Αnthrax), Rex Brown (Kill Devil Hill, ex-Pantera) και David Ellefson (Megadeth), και στα ντραμς Charlie Benante (Αnthrax) και Mike Portnoy (The Winery Dogs, ex-Dream Theater).

Το σετ θα περιλαμβάνει πασίγνωστα heavy metal τραγούδια, ενώ ήδη Anselmo και Portnoy δηλώνουν ευτυχισμένοι και θεωρούν πως, ενώ έχουν τζαμάρει με δεκάδες καλλιτέχνες, το τωρινό line-up, δεν έχει προηγούμενο!

Motörboat
  • SHARE
  • TWEET