Το support των Kyuss Lives! στη συναυλία της Αθήνας

17/12/2010 @ 10:40
Το ολλανδικό alternative psychedelic rock συγκρότημα των Drive By Wire ανήγγειλε την παρουσία του ως support act των Kyuss Lives! στην συναυλία των τελευταίων στην Αθήνα, την Παρασκευή, 25 Μαρτίου.

«Είναι πλέον επίσημα επιβεβαιωμένο, οπότε μπορούμε να σας ανακοινώσουμε τα φοβερά νέα που σας είχαμε υποσχεθεί: Οι Drive By Wire επιστρέφουν στην Ελλάδα, ανοίγοντας τη συναυλία των θρυλικών Kyuss, την 25η Μαρτίου στο Fuzz club της Αθήνας!».

«Ένα χρόνο πριν, ολοκληρώσαμε την περιοδεία μας στο περίοπτο φεστιβάλ Cannabis Cup στο Άμστερνταμ, προτού ξεκινήσουμε την περιοδεία μας με τους Cords. Τώρα, η πρώτη μας συναυλία μετά από αυτή τη μυθική ψυχεδελική εμφάνιση, θα γίνει στην Αθήνα! Αισθανόμαστε μεγάλη τιμή που θα παίξουμε στην Ελλάδα για ακόμη μία φορά, και πόσο μάλλον όταν θα μοιραστούμε τη σκηνή με ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα του stoner rock!»

«Θα έχουμε έναν special καλεσμένο στο μπάσο εκείνο το βράδυ, για τον οποίο το μπάσο δεν αποτελεί μία «περίεργη μηχανή» (strange machine) πια... αν πιάνετε το υπονοούμενο... Αγοράστε τα εισιτήριά σας όσο προλαβαίνετε!»

Drive By Wire
  • SHARE
  • TWEET