Album με διασκευές θα κυκλοφορήσουν οι Children Of Bodom

24/07/2009 @ 15:16
Μια συλλογή με διασκευές πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 22 Σεπτεμβρίου οι Children Of Bodom. To "Skeletons In The Closet" θα περιέχει δεκαεπτά κομμάτια από μπάντες όπως οι Slayer, οι Scorpions, οι Iron Maiden, οι Sepultura και οι Ramones, αλλά και το "Oops!... I Did It Again" της Britney Spears!

Aναλυτικά το tracklist του "Skeletons In The Closet":

1.) Lookin' Out My Back Door (Creedence Clearwater Revival)
2.) Hell is for Children (Pat Benatar)
3.) Somebody Put Something in My Drink (Ramones)
4.) Mass Hypnosis (Sepultura)
5.) Don't Stop at the Top (Scorpions)
6.) Silent Scream (Slayer)
7.) Just Dropped In (To See What Condition My Condition Was In) (Kenny Rogers)
8.) Hellion (W.A.S.P.)
9.) Aces High (Iron Maiden)
10.) Rebel Yell (Billy Idol)
11.) No Commands (Stone)
12.) Antisocial (Trust / Anthrax)
13.) Talk Dirty to Me (Poison)
14.) (Ghost) Riders In the Sky (Stan Jones / Johnny Cash)
15.) War Inside My Head (Suicidal Tendencies)
16.) Oops!... I Did It Again (Britney Spears)
17.) Waiting (King Diamond)

Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως το "Oops!... I Did It Again" πρώτο είχε διασκευάσει το θρυλικό ελληνικό σατυρικό metal συγκρότημα N-Carkade, στο album του "Θανάσιμη Απειλή Τεράτων".