Άκυρη η περιοδεία των Rolling Stones λόγω... «ανατομίας» του Mick Jagger;

14/02/2011 @ 10:08
Μπορεί ποτέ να μην ανακοινώθηκε επίσημα, όμως σύμφωνα με διάφορες πηγές, οι Rolling Stones σκόπευαν μέσα στο 2011 να πραγματοποιήσουν μία νέα παγκόσμια περιοδεία.

Τα όποια σχέδια, όμως, λένε οι κακές γλώσσες στην Αγγλία, ακυρώθηκαν όταν τον Οκτώβριο ο Keith Richards κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία του. Στα πλαίσια της προώθησης του βιβλίου αυτού, ο Richards έδωσε διάφορες συνεντεύξεις, σε μία εκ των οποίων φέρεται να δήλωσε πως ο Mick Jagger «δεν αντέχεται» όταν δουλεύουν μαζί, αλλά και πως η πρώην ερωμένη του Jagger, Marianne Faithfull, ποτέ δεν ικανοποιήθηκε από το... μικρό «όργανό» του!

Αν και έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τις δηλώσεις εκείνες, πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Jagger με τον Richards δεν έχουν μιλήσει όλο αυτό τον καιρό μεταξύ τους, με αφορμή τα παραπάνω σχόλια.

Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι φήμες θέλουν τη σχέση του Jagger με τον Richards να περνάει κρίση. Κάτι τέτοιο λέγεται πως έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν, με αποκορύφωμα ίσως τα μέσα των '80s, όταν πολλοί πίστεψαν πως το τέλος των Stones είχε φτάσει.
  • SHARE
  • TWEET