Ακούστε το νέο κομμάτι των Megadeth

Φέρει τον τίτλο "The Threat Is Real"

26/11/2015 @ 00:06
Το καινούργιο single των Megadeth, "The Threat Is Real", θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα στα πλαίσια της φετινής Record Store Day.

Θα περιέχει το ομώνυμο κομμάτι και μια διασκευή του "Foreign Policy" των Fear, δύο κομμάτια που συμπεριλαμβάνονται στην επικείμενη δέκατη πέμπτη στούντιο κυκλοφορία των Megadeth, "Dystopia". Το κομμάτι "The Threat Is Real" μπορείτε να το ακούσετε εδώ.

Το "Dystopia" θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 22 Ιανουαρίου 2016. Ο διάδοχος του "Super Collider" του 2013 ηχογραφήθηκε στο Nashville του Tennessee και η παραγωγή έγινε από τον Dave Mustaine. H μίξη έγινε από τον Josh Wilbur, o οποίος έχει δουλέψει στο παρελθόν με τους Lamb of God, All That Remains και Gojira.

Σε αυτό τον δίσκο θα συναντήσουμε για πρώτη φορά το ανανεωμένο lineup των Megadeth, με τα ιδρυτικά μέλη Dave Mustaine (κιθάρα, φωνή) και David Ellefson (μπάσο) μαζί με τον ντράμερ Chris Adler (Lamb of God) και τον Βραζιλιάνο κιθαρίστα Kiko Loureiro (Angra).

"Dystopia" track listing:
 
01. The Threat Is Real
02. Dystopia
03. Fatal Illusion
04. Death From Within
05. Bullet To The Brain
06. Post American World
07. Poisonous Shadows
08. Look Who's Talking (iTunes bonus track)
09. Conquer Or Die
10. Lying In State
11. The Emperor
12. Last Dying Wish (iTunes bonus track)
13. Foreign Policy (FEAR cover)
 
To συγκρότημα ηχογράφησε επίσης και μια διασκευή του "Melt The Ice Away" (των BUDGIE).

Διανύοντας το όγδοο έτος της, η καθιερωμένη Record Store Day είναι η ετήσια γιορτή των ανεξάρτητων δισκοπωλείων. Πρέσβης της Record Store Day 2015 έχει ανακυρηχθεί ο Dave Grohl.
  • SHARE
  • TWEET