6ο On The Rocks Festival

03/06/2004 @ 16:07
Η Λάρισα και η νεολαία της έχουν το δικό τους φεστιβάλ... το καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού. Από το 1998 που ξεκίνησε το On the Rocks Festival ως σήμερα που προετοιμάζεται το 6ο έχουν περάσει από το Κηποθέατρο Αλκαζάρ 9200 άτομα και 12 δημοφιλή συγκροτήματα και τραγουδοποιοί. Εμπιστοσύνη και υποστήριξη από χορηγούς όπως Amstel - Camel - Forthnet - Citroen, συνεργασίες με μ.μ.ε, μουσικά περιοδικά, ΟΚΑΝΑ και σώμα του Ερυθρού σταυρού είναι μόνο δύο κρίκοι της αλυσίδας που αποτελεί η ακριβή παραγωγή σε συνδυασμό με υψηλή τεχνολογία ηχοφωτιστικού εξοπλισμού, προβολή-διαφήμιση και ωραία μηνύματα που περνούν στον συναυλιακό χώρο.

Το εισιτήριο δεν ξεπέρασε ποτέ τα 14 ευρώ ενώ στο 1ο στοίχιζε μόνο 7,34e. Οι διοργανωτές με προγραμματισμό και ρομαντισμό επιδιώκουν οριακά την κάλυψη εξόδων όχι την κερδοφορία αποκλειστικά. Θέαμα ξεχωριστό, μουσική από το «έντεχνο ελληνικό τραγούδι» και βέβαια την εναλλακτική Ροκ σκηνή σε σκληρές και άλλοτε ηπιότερες επιλογές.

Το On the Rocks Festival υποστηρίζει ο Δήμος Λαρισαίων που το αγκάλιασε από την αρχική ιδέα και συμβάλλει τα μέγιστα έμπρακτα με κάθε τρόπο. Μάλιστα το 2003 ενέταξε το φεστιβάλ στην «Γιορτή Πηνειού» όπου με ελεύθερη είσοδο το παρακολούθησαν περίπου 3000 άτομα.

Στη φετινή διοργάνωση θα προπωληθούν εισιτήρια σε όλες τις Θεσσαλικές πόλεις και αναμένεται να υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον. Κίνητρο η προσιτή τιμή 13 ευρώ δυσανάλογη με το κόστος παραγωγής και τις γενικότερες αυξήσεις στην πολιτιστική δραστηριότητα και όχι μόνο. Καλό μουσικό καλοκαίρι...

Τρίτη 22 Ιουνίου 2004 (9.00μ.μ)
Λάρισα - Κηποθέατρο Αλκαζάρ

Υπόγεια Ρεύματα (+Απόστολος Ρίζος)
Ενδελέχεια
Motivo 4

Support group: “Εκτός Εαυτού” (τοπικό σχήμα)

Τιμή εισιτηρίου 13 ευρώ (με ΦΠΑ 8%) / προπώληση στα κεντρικά δισκοπωλεία Λάρισας, Βόλου, Τρικάλων, Καρδίτσας.

Χορηγός: Camel
Υποστηρίζουν: Palace 91,4 - περιοδικό ΜΕΤΡΟ - Θεσσαλία Τηλεόραση - Μελανός ΑΕ Γραφικές Τέχνες – ΔΕΤΠΟΛ

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET