4η Συνάντηση Συγκροτημάτων '60s-'70s

«Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι...»

15/02/2016 @ 08:49

Όλα ξεκίνησαν πριν 5 πέντε χρόνια, σε μια συνάντηση του Άλκη Έξαρχου με τον Νίκο Παναγόπουλο, πιανίστα των Sounds. Είχαν την ιδέα «να ξαναβρεθούμε να τα πούμε από κοντά...»: ένα reunion όλης της μεγάλης pop – rock παρέας των '60s και '70s, με τη συμμετοχή των μελών των τότε συγκροτημάτων. Με τη βοήθεια της κας Μαριέττας Μαρκέτου-Παναγοπούλου δημιουργήθηκε στο facebook η δημοφιλής σελίδα της ομάδας, μέσα από την οποία συντονίστηκε ή πρώτη συνάντηση των συγκροτημάτων '60s-'70s. Εκείνη η πρώτη συνάντηση ήταν τόσο επιτυχημένη που δημιουργήθηκε άμεσα η ανάγκη για ένα δεύτερο reunion, αυτή τη φορά «ντυμένο» και με μικρές live και guest εμφανίσεις. Σε όλες τις διοργανώσεις σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι κ.κ. Δαμιανάκος Παύλος, Λαμπρόπουλος Μιχάλης, Νεόφυτος Μάνος, Πιτσολάντης Αντώνης και Williams Robert, που με την πολύτιμη βοήθεια τους υλοποιήθηκαν όλες οι εκδηλώσεις.

Κάπως έτσι, το κύμα μεγάλωσε, η νοσταλγία φούντωσε, η συγκίνηση ξεχείλισε και οι φίλοι στο facebook πλήθυναν τόσο, που ζητήθηκε να επιτραπεί να παρευρίσκονται και αυτοί στα reunion και έκτοτε, η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους. Αισίως φτάσαμε στη διοργάνωση της 4ης Συνάντησης Συγκροτημάτων '60s-'70s.

Το ραντεβού «των παλιών», λοιπόν, έχει κλειστεί για τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (ώρα 21:00) με την, έως τώρα, επιβεβαιωμένη συμμετοχή 15 συγκροτημάτων και καλλιτεχνών της εποχής, ενώ θα υπάρξουν και αρκετές εκπλήξεις και guest συμμετοχές.

Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά)

Αδαμαντίδου Κατερίνα
Δάκης
Μαρίνα
Μήλας Πέτρος
Πασχάλης
Πολυχρονιάδης Γιώργος
Σάκαρη Μαριάννα
Τάμμυ
Τζορντανέλλι Λάκης
Χρυσός Τέρης
Olympians
Sounds
Stop and Think
The 60s Band
Williams Robert

Έκτακτη Εμφάνιση: Μίμης Πλέσσας

Παρουσίαση: Γιώργος Πολυχρονίου

Πληροφορίες:
4η Συνάντηση Συγκροτημάτων 60s-70s
Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Ώρα 21:00

Τιμές:
8 ευρώ ποτό | 6 ευρώ μπύρα | 5 ευρώ αναψυκτικό
80 ευρώ φιάλη ποτό/ 4 άτομα
40 ευρώ φιάλη κρασί/ 2 άτομα

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη,
Τηλ. 210-9315600

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET