40.000 άτομα εναντίον των Nickelback

07/11/2011 @ 10:48
Τα χτυπήματα συνεχίζονται για τους Nickelback.

Λίγες μέρες αφότου ανακηρύχθηκαν «το συγκρότημα που σκοτώνει το πάθος», έγινε γνωστό πως πάνω από 40.000 άνθρωποι στο Detroit υπέγραψαν μία αίτηση, στην οποία ζητούσαν να μην εμφανιστεί η μπάντα στο ημίχρονο του εορταστικού -λόγω των Ευχαριστιών- αγώνα Football που θα γίνει μεταξύ των Detroit Lions και των Green Bay Packers στις 24 Νοεμβρίου.

Η εμφάνιση των Nickelback είναι κανονισμένη εδώ και μέρες, όμως η αίτηση που αναρτήθηκε online και υποστηρίζεται από χιλιάδες ζητάει την ακύρωσή της.

«Θέλουμε πραγματικά να έχουν οι Nickelback οποιαδήποτε σχέση με το Detroit; Έχουμε τόσους καλούς μουσικούς και διαλέγουν τους Nickelback! Υπάρχουν πραγματικά άνθρωποι που τους αρέσουν; Ή είναι αυτή η εμφάνιση μέρος μιας πλεκτάνης που θέλει τους ανθρώπους να φεύγουν από τις θέσεις τους κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου για να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα σε αλκοολούχα ποτά; Είναι εντελώς άδικο για όσους έχουν αγοράσει το εισιτήριο ήδη, γιατί τουλάχιστον όσοι θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την τηλεόραση θα μπορούν να κλείσουν τον ήχο».

Παρ' όλα αυτά, το συγκρότημα έχει υποστηρικτές και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Doug Podell μίλησε εκ μέρους τους: «Οι Nickelback έχουν εμφανιστεί ξανά εδώ και είναι φοβερά δημοφιλείς, νομίζω όλες ανεξαιρέτως οι συναυλίες τους ήταν sold out. Το ακροατήριο θα έπρεπε να είναι χαρούμενο για αυτή την επιλογή, είναι από τις λίγες μπάντες που μπορούν να δώσουν ένα άρτιο show στο ημίχρονο. Δεν έχει σημασία πόσο θα φωνάξει το 1%, το Detroit αγαπάει το mainstream rock».
  • SHARE
  • TWEET