Οι Nickelback παρωδούν το video-clip του "Photograph"

Οι Καναδοί σε συνεργασία με την Google παρουσιάζουν μια νέα εκδοχή του διάσημου video

23/12/2020 @ 12:40

To 2005, oι Nickelback είχαν σημειώσει τεράστια επιτυχία με το single "Photograph" από το πέμπτο τους άλμπουμ "All The Right Reasons".

Μάλιστα, το video-clip του κομματιού πέρασε και στη διαδικτυακή κουλτούρα τα επόμενα χρόνια, αποτελώντας διάσημο meme, ειδικά η σκηνή όπου ο τραγουδιστής Chad Kroeger κρατάει στο χέρι μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία.

Τώρα, δεκαπέντε χρόνια μετά, το συγκρότημα συνεργάζεται με την Google στα πλαίσια μιας διαφημιστικής καμπάνιας, παρουσιάζοντας μια διαφοροποιημένη εκδοχή του περίφημου video-clip.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της προσπάθειας της εταιρείας να ενθαρρύνει την χρήση της υπηρεσίας Google Photos, οι Nickelback παρωδούν τόσο το video όσο και τους τότε εαυτούς τους, παραφράζοντας τους στίχους. Μπορείτε να το δείτε εδώ.

Ο Kroeger, σχολιάζοντας την συνεργασία δήλωσε:

«Πριν δεκαπέντε χρόνια δεν είχαμε ιδέα πως οι φωτογραφίες μας στα κινητά θα αποτελούσαν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Όταν η Google μας προσέγγισε με την ιδέα να συνδυάσουμε το κομμάτι με το Google Photos, νιώσαμε πως θα είναι ευχάριστο αλλά και νοσταλγικό να μοιραστούμε τις αναμνήσεις μας αλλά και να δώσουμε μια νέα πνοή στο στιχουργικό περιεχόμενο».

  • SHARE
  • TWEET