O Winston Marshall κάνει διάλειμμα από τους Mumford & Sons

Η απόφαση του διαδέχεται της κριτικής που δέχθηκε για στήριξή σε συντηρητικό συγγραφέα

10/03/2021 @ 11:56

Ο Winston Marshall, κιθαρίστας των Mumford & Sons, αποκάλυψε πως θα προβεί σε ένα διάλειμμα από τις δραστηριότητές του με την μπάντα.

Αφορμή για την απόφασή του αυτή, ήταν η δημόσια κριτική την οποία δέχτηκε για την επιλογή του να στηρίξει δημόσια τον συντηρητικό συγγραφέα και δημοσιογράφο Andy Ngo.

Νωρίτερα μες την εβδομάδα, ο Marshall, αποθέωσε το πιο πρόσφατο βιβλίο του Ngo, "Unmasked", αποκαλώντας το «σημαντικό» και χαρακτηρίζοντας τον ως «γενναίο άνθρωπο».

Το βιβλίο, όπως αναφέρει η περιγραφή του, υπόσχεται να εισέλθει εντός του «ακραίου σχεδίου αντιφασιστικών ομάδων με σκοπό την κατάλυση της δημοκρατίας», ενώ σε αυτό ο Ngo χαρακτηρίζει οργανώσεις όπως τους περιβόητους Proud Boys ως μια «αδελφότητα υπέρ του Trump». Την ίδια στιγμή, χαρακτηρίζει αριστερές οργανώσεις ως «συμμορίες επιδρομών, με στόχο να καταστρέψουν το έθνος-κράτος των Η.Π.Α.».

Έπειτα από την δημόσια κριτική, ο Marshall απολογήθηκε για την στήριξή του στο εν λόγω βιβλίο, αναρτώντας ένα μήνυμα σε προσωπικό του διαδικτυακό λογαριασμό:

«Τις τελευταίες ημέρες κατανόησα τον πόνο που προκάλεσα με αυτή μου την επιλογή. Προσέβαλα όχι μόνο κόσμο που δεν γνωρίζω, αλλά και τους κοντινούς μου ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων και των συμπαικτών μου, κάτι για το οποίο λυπάμαι ειλικρινά.

Ως αποτέλεσμα των πράξεων μου αποσύρομαι για ένα χρονικό διάστημα από την μπάντα για να επεξεργαστώ τα τυφλά μου σημεία. Προς το παρόν, θα ήθελα να γνωρίζετε πως αντιλαμβάνομαι το ότι η στήριξή μου σε διάφορες περιπτώσεις μπορεί να εκληφθεί ως μια συμπεριφορά μίσους και διχασμού. Απολογούμαι, αφού δεν ήταν αυτές οι προθέσεις μου».

  • SHARE
  • TWEET