Dexter Holland (The Offspring): «Δεν μας θεωρώ πολιτικοποιημένη μπάντα»

Το punk rock συγκροτημα μιλάει με αφορμή το πρώτο single από τον επερχόμενο δίσκο του

02/03/2021 @ 15:08

O frontman των Offspring, Dexter, και ο κιθαρίστας, Noodles, μίλησαν στον ραδιοφωνικό σταθμό 93X για τον επερχόμενο νέο δίσκο, "Let The Bad Times Roll", τον πρώτο τους από το 2012 και το "Days Go By".

Σε ερώτηση σχετικά με το αν το ομώνυμο κομμάτι είναι το πιο πολιτικοποιημένο κομμάτι της δισκογραφίας τους, ο Dexter είπε: «Δεν μας θεωρώ πολιτικοποιημένη μπάντα, να το ξεκαθαρίσω πρώτα αυτό. Και κοιτάζοντας το "Let The Bad Times Roll", τότε υπάρχει η προσωπική οπτική (της κρίσης του κορωνοϊού) - υπάρχει ένα προσωπικό κόστος σε ανθρώπους που δεν μπορούν να δουλέψουν ή έχουν αρρωστήσει ή έχουν χάσει συγγενείς κ.τ.λ. Οπότε επηρεάζει διαφορετικούς ανθρώπους με διαφορετικούς τρόπους».

«Προσπαθούμε να θέτουμε ερωτήματα. Μπορεί να είναι για την κοινωνία, τις προσωπικές σχέσεις, ή σχετικά με το τι συμβαίνει στον κόσμο. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι ό,τι βλέπουμε να συμβαίνει στον κόσμο τόσο σε πολιτικό επίπεδο όσο και στο προσωπικό επίπεδο. Οπότε είναι περισσότερο μια έκφραση ιδεών που θέτουν μια ερώτηση. Τουλάχιστον αυτό ελπίζουμε - αντί να προσπαθήσουμε να πούμε στον κόσμο τι να σκεφτεί» προσθέτει ο Noodles.

«Όταν λες την λέξη πολιτικοποιημένος ακούγεται σαν να προσπαθείς να επιβάλεις την γνώμη σου για κάτι σε κάποιον, και δεν είναι αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε καθόλου. Κάνουμε παρατηρήσεις και το αφήνουμε σε εσάς για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας» συνέχισε ο frontman των Offspring.

Διαβάστε εδώ την κριτική για το ομώνυμο κομμάτι από το "Let The Bad Times Roll" που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό.

  • SHARE
  • TWEET