Οι Suicidal Angels επιστρέφουν στη Nuclear Blast

Το κορυφαίο εγχώριο thrash metal σχήμα θα ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις του νέου του δίσκου τον Απρίλιο

31/03/2022 @ 14:08

Η Nuclear Blast ανακοίνωσε την επανένταξη των Suicidal Angels στο δυναμικό της.

Οι κορυφαίοι thrashers, επιστρέφουν έπειτα από περισσότερο από μια δεκαετία στην σπουδαία δισκογραφική, υπό την σκέπη της οποίας κυκλοφόρησαν το 2009 το εξαιρετικό "Sanctify The Darkness", ένα δίσκο - σταθμό στην εγχώρια thrash metal σκηνή, και έναν από τους σημαντικότερους στην περίφημη αναβίωση του ιδιώματος που λάμβανε χώρα εκείνη την περίοδο.

Την είδηση της επιστροφής συνόδευσε η αποκάλυψη πως οι Suicidal Angels θα ξεκινήσουν μέσα στον Απρίλιο τις ηχογραφήσεις για τον διάδοχο του προ τριετίας "Years Of Aggression".

Σχολιάζοντας την, εκ νέου συνεργασία των δύο πλευρών, η μπάντα ανέφερε:

«Σε μια από τις πιο περίεργες περιόδους, δεν μείναμε άπρακτοι, δεν καθίσαμε πίσω να περιμένουμε, Με σκληρή δουλειά, ατελείωτο πάθος για αυτό που αγαπάμε, φτάσαμε στο σημείο όπου μπορούμε να μοιραστούμε μερικά εξαιρετικά νέα με εσάς. Έπειτα από μια ντουζίνα χρόνια, είμαστε στην ίδια ακριβώς ενθουσιώδη θέση όπως και στο παρελθόν, να ανακοινώσουμε την επιστροφή μας στη Nuclear Blast. Ανανεώσαμε τους όρκους μας και είμαστε διατεθειμένοι να αρπάξουμε τον ταύρο από τα κέρατα και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα! Κρατήστε αυτιά και μάτια ανοιχτά, καθώς έπεται συνέχεια. Προχωράμε μπροστά, ανεξαρτήτως συνθηκών!»

Συντονιστείτε στο Rocking για κάθε νεότερη είδηση σχετικά με το πολυαναμενόμενο νέο δισκογραφικό βήμα της μπάντας.

  • SHARE
  • TWEET