Βανδαλισμός του αγάλματος του Chris Cornell στο Seattle

Vicky Cornell: «Ευχαριστούμε όσους δείχνουν αγάπη και συμπαράσταση έναντι μίσους και καταστροφής»

24/08/2020 @ 11:54

Το πρακτορείο ειδήσεων KIRO 7 News του Seattle, αποκάλυψε την είδηση του βανδαλισμού του αγάλματος του Chris Cornell.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αλλά και τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν, το άγαλμα, που βρίσκεται έξω από το Μuseum Of Pop Culture του Seattle, εμφανίζεται να είναι βαμμένο με λευκή μπογιά.

Η Vicky Cornell, χήρα του εκλιπόντα, με ανακοίνωσή της τοποθετήθηκε γύρω από το δυσάρεστο γεγονός:

«Τα παιδιά μου και εγώ είμαστε συντετριμμένοι εξαιτίας της είδησης του βανδαλισμού του αγάλματος του Chris. Το άγαλμα, δεν είναι απλά ένα έργο τέχνης, αλλά και μια αφιέρωση στον Chris, στην μουσική του κληρονομιά και όσα πίστευε και υπερασπιζόταν. Εκπροσωπεί τον Chris, που λατρεύεται όχι μόνο στην πόλη του, το Seattle, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Στο πρόσωπο αυτού του μίσους και της καταστροφής, ευχαριστούμε όλους όσους δείχνουν αγάπη και συμπαράσταση. Μας γεμίζει ελπίδα να μαθαίνουμε πως οπαδοί επιχείρησαν να αποκαταστήσουν το άγαλμα, καθαρίζοντάς το από τον βανδαλισμό.

Το άγαλμα θα αποκατασταθεί. Το μίσος δεν θα νικήσει. Ο Chris είναι γιός του Seattle!».

Υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα δόθηκε στη δημοσιότητα μια ιδιαίτερη διασκευή του Chris Cornell στο "Patience" των Gun N’ Roses, ενώ στις ηλεκτρονικές μας σελίδες μπορείτε να ανατρέξετε εδώ σε έναν οδηγό δισκογραφίας για τον σπουδαίο Cornell, ενώ εδώ μπορείτε να θυμηθείτε τα σημαντικότερα στοιχεία της πορείας του τεράστιου frontman.

Επιπρόσθετα, τα γυρίσματα της βιογραφικής ταινίας για τη ζωή του Cornell, που θα επικεντρώνεται στις τελευταίες μέρες του καλλιτέχνη, "Black Days", ανακοινώθηκε πρόσφατα πως θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβρη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Cornell (@chriscornellofficial) on

  • SHARE
  • TWEET