O Ringo Starr θυμάται τo τζαμάρισμα με τους John Bonham και Charlie Watts στη σοφίτα του

«Θα μπορούσε να είχε απαθανατιστεί σε μια ωραία φωτογραφία ή ένα βίντεο!»

28/09/2021 @ 13:04

Ο Ringo Starr, σε πρόσφατη συνέντευξή του ανακάλεσε μια ενδιαφέρουσα ιστορία από το παρελθόν, όταν και είχε τζαμάρει μαζί με τους θρυλικούς ντράμερ των Rolling Stones και Led Zeppelin, Charlie Watts και John Bonham αντίστοιχα.

Μάλιστα, μιλώντας στα πλαίσια της κυκλοφορίας του νέου του EP, "Change The World", ο Starr ευχήθηκε να υπήρχε το Tik Tok τη δεκαετία του '70 ώστε να είχε καταγραφεί η εξαιρετική περίσταση:

«Είχα διοργανώσει ένα πάρτυ και είχα επίσης ένα drum kit στη σοφίτα. Είχε αρκετή έκταση, σαν σινεμά, μπορούσες να κάνεις πολλά πράγματα εκεί. Ο Charlie ήρθε πρώτος, και μετά από λίγο και ο John. Οπότε, είμαστε τρείς ντράμερς, που αράζαμε.

Ο Bonham έκατσε πρώτος στα τύμπανα. Επειδή όμως δεν ήταν στημένα όπως στη σκηνή, σταθεροποιημένα, αλλά απλά αφημένα, ξεκίνησε να παίζει μα η μπότα του απομακρυνόταν.

Εγώ και ο Charlie έπρεπε να του στηρίζουμε το drum kit για να μπορεί να παίξει, και έτσι ήταν μια σπάνια περίσταση.

Σε κάνει να σκέφτεσαι, μακάρι να υπήρχε τη δεκαετία του '70 το Tik Tok, να το είχαμε καταγράψει σε ένα ωραίο βίντεο ή μια όμορφη φωτογραφία. Θα είχε γίνει viral παγκοσμίως στη στιγμή!

Εκείνη την εποχή όμως γίνονταν πολλά πάρτυ, και δεν θα βρείς καμία φωτογραφία επειδή δεν άφηνα κανέναν να τραβήξει, μέσα στο σπίτι μου. Το σκέφτομαι συχνά όμως, θα ήταν όμορφο να το είχαμε απαθανατίσει».

Στην ίδια συνέντευξη τυπου, ο Starr χαρακτήρισε τον Watts ως «έναν υπέροχο άνθρωπο», ενώ υπενθυμίζεται πως οι Rolling Stones επέστρεψαν πριν λίγες ημέρες στη σκηνή, αφιερώνοντας τις εμφανίσεις τους στον σπουδαίο ντράμερ που απεβίωσε πριν λίγο καιρό.

  • SHARE
  • TWEET