Δείτε τη Phoebe Bridgers να συνοδεύει τους The Jesus And Mary Chain στο "Just Like Honey"

Η μουσικός κατά τη διάρκεια της δικής της εμφάνισης καταφέρθηκε εναντίον του νέου νόμου περί αμβλώσεων στις Η.Π.Α.

27/06/2022 @ 13:49

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε επί σκηνής μαζί με τους The Jesus And Mary Chain για να τους συνοδεύσει κατά την εκτέλεση του "Just Like Honey".

Η μουσικός, της οποίας η εμφάνιση έλαβε χώρα πριν από το ιστορικό σχήμα στη σκηνή John Peel του φετινού Glastonbury Festival το περασμένο Σάββατο, ανέλαβε τα δεύτερα φωνητικά στο παρμένο μέσα από το κλασικό "Psychocandy", κομμάτι, με τον frontman Jim Read να την αποθεώνει στο τέλος, εν μέσω χειροκροτήματος από το κοινό.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξαιρετική σύμπραξη εδώ, ενώ υπενθυμίζεται πως νωρίτερα μες τον μήνα οι σπουδαίοι The Jesus And Mary Chain προσέφεραν μια εξαιρετική εμφάνιση στα πλαίσια του Release Athens 2022.

Όσον αφορά την Bridgers, κατά τη διάρκεια του δικού της σετ, καταφέρθηκε εναντίον του νέου νόμου περί αμβλώσεων που ψηφίστηκε στις Η.Π.Α. στις 24 Ιουνίου, και ο οποίος επιτρέπει στις Πολιτείες να ψηφίσουν τους δικούς τους αναφορικά με τη νομιμότητα του δικαιώματος.

Η απόφαση, άμεση συνέπεια της οποίας είναι η απαγόρευση του δικαιώματος σε 23 πολιτείες, την απόφαση του 1973, διαδεχόμενης της υπόθεσης Roe v. Wade, που νομιμοποίησε το δικαίωμα σε όλη την επικράτεια της χώρας.

Η Bridgers, μια από τους πολλούς καλλιτέχνες που εξέφρασαν έντονα τη διαμαρτυρία και την απέχθειά τους για το ψήφισμα, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Είναι η πρώτη μου φορά εδώ, και ειλικρινά είναι σουρεαλιστικό και διασκεδαστικό, μα έχω μια χάλια ημέρα. Να πάει να γ*θεί η Αμερική (σ.σ. "fuck America"). Όλοι αυτοί οι εκτός εποχής, γερασμένοι τύποι (σ.σ. "motherf*ckers) προσπαθούν να μας πουν τι να κάνουμε με τα σώματά μας».

Υπενθυμίζεται πως η Bridgers περιλαμβάνεται στο αφιέρωμα του Rocking για τις γυναικείες προσωπικότητες της σύγχρονης indie pop.

  • SHARE
  • TWEET