Ο Nick Mason για την επανηχογράφηση του "The Dark Side Of The Moon"

Το νέο εγχείρημα του Roger Waters σχολίασε ο ντράμερ των Pink Floyd

28/03/2023 @ 19:44

Το προηγούμενο διάστημα ο Roger Waters αποκάλυψε ότι ετοιμάζει την επανηχογράφηση του θρυλικού "The Dark Side Of The Moon", διαθέτοντας ένα δείγμα 52 δευτερολέπτων από την νέα εκτέλεση του "Us And Them".

Κατά την διάρκεια εκδήλωσης στο Dolby Atmos Immersive Studio του Λονδίνου για τη συμπλήρωση 50 ετών από την κυκλοφορία του πλέον κομβικού δίσκου των Pink Floyd, ο ντράμερ του συγκροτήματος Nick Mason ρωτήθηκε σχετικά και δήλωσε ότι έχει ακούσει την νέα ηχογράφηση του Waters:

«Άκουσα τη φήμη ότι ο Roger δουλεύει επάνω σε μια δική του εκδοχή. Υπήρξε η άποψη ότι θα χαλούσε το πρωτότυπο, ότι θα ήταν πιστό αντίγραφο και τα λοιπά. Στη πραγματικότητα μου έστειλε μια κόπια από την δουλειά του και του απάντησα ότι είναι ενοχλητικά απολύτως λαμπρό! Ήταν και είναι. Σε καμία περίπτωση δεν θα χαλάσει το πρωτότυπο, αποτελεί μία ενδιαφέρουσα προσθήκη.»

Ο Nick Mason εμφανίστηκε στην χώρα μας τον περασμένο Ιούνιο, παρουσιάζοντας με τους Saucerful Of Secrets σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα υλικό από τα πρώτα των Pink Floyd, και άφησε συνολικά εξαιρετικές εντυπώσεις.

  • SHARE
  • TWEET