Νέα τραγούδια από Puscifer, Draconian, Deftones κ.ά.

Ακούστε, επίσης, νέο υλικό από Carcass, Wayfarer, PUP, Black Stone Cherry

18/09/2020 @ 10:24

Η μουσική επικαιρότητα, αν και φτάνουμε στα τέλη Σεπτεμβρίου συνεχίζει ακάθεκτη. Έτσι, εκτός από τις νέες κυκλοφορίες της ημέρας, μια σειρά από καλλιτέχνες δημοσιοποίησαν νέα τραγούδια, που είτε αποτελούν προπομπό επερχόμενων κυκλοφοριών, είτε αποτελούν νέο υλικό έπειτα από αρκετό χρονικό διάστημα. Παρακάτω, μπορείτε να ακούσετε νέα μουσική από τους Puscifer, Draconian, Deftones, Carcass, Wayfarer, Black Stone Cherry, PUP.

carcass

Αρκετά δημιουργική εν μέσω πανδημίας η βρετανική extreme metal μπάντα Carcass, αφού εκτός από τον καινούργιο της δίσκο με τίτλο "Torn Arteries", ο οποίος αναβλήθηκε για το 2021, έχει προγραμματίσει και την κυκλοφορία ενός EP μέσα στον Οκτώβριο. Να θυμίσουμε ότι το "Surgical Steel" σήμανε την δισκογραφική επιστροφή της μετά από 17 χρόνια. Από το "Despicable" EP μπορείτε να ακούσετε ένα νέο κομμάτι των Carcass με τίτλο "The Long And Winding Bier Road" εδώ.

wayfarer

Αρκετές επιρροές από Ennio Morricone και 16 Horsepower θα έχουν στο καινούργιο τους άλμπουμ οι black metallers Wayfarer. Το "A Romance With Violence" θα έρθει τον Οκτώβριο να διαδεχθεί το "World's Blood". Το πρώτο δείγμα ήρθε με το "The Iron Horse (Gallows Frontier, Act II)", ενώ εδώ μπορείτε να ακούσετε το ολόφρεσκο "Vaudeville".  

puscifer
Ένα νέο κομμάτι από τον επερχόμενο δίσκο τους έδωσε στη δημοσιότητα το πειραματικό σχήμα των Puscifer. Η μπάντα του Maynard James Keenan των Tool και των A Perfect Circle πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο δίσκο με τίτλο "Existential Reckoning" τον Οκτώβριο. Πρόκειται για τον διάδοχο του "Money Shot" που βγήκε το 2015. Έτσι, μετά το πρώτο δείγμα με το "Apocalyptical" μπορείτε να ακούσετε το καινούργιο τραγούδι με τίτλο "The Underwhelming" εδώ.

draconian
Ολοένα και πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας του "Under A Godless Veil", του πρώτου δίσκου των Draconian εδώ και πέντε χρόνια. Η σουηδική μπάντα έχει ήδη δώσει στη δημοσιότητα το "Lustrous Heart", "Sorrow Of Sophia" και "The Sacrificial Flame" από το διάδοχο του "Sovran". Η πιο φρέσκια σύνθεση είναι το "Moon Over Sabaoth", το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ. Το doom/gothic metal συγκρότημα έχει προγραμματίσει ευρωπαϊκή περιοδεία για το 2021 μαζί με τους αναγεννημένους Nightfall, ενώ σε σχεδόν ένα χρόνο από τώρα θα επιστρέψουν και στην Ελλάδα μαζί με τους Tiamat και άλλες μπάντες του ατμοσφαιρικού ήχου στο Demons Gate Festival.

deftones

Οι Deftones έδωσαν στη δημοσιότητα το δεύτερο δείγμα από το επερχόμενο, πολυαναμενόμενο άλμπουμ τους "Ohms". Έτσι, μετά την κυκλοφορία του ομότιτλου κομματιού που συνόδευσε την αποκάλυψη του νέου τους δίσκου, η μπάντα δημοσιοποίησε το videoclip για το τραγούδι "Genesis". Υπενθυμίζουμε πως το "Ohms" θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου ενώ παράλληλα η μπάντα ετοιμάζει και μια ιδιαίτερη επανέκδοση του κλασικού "White Pony".

black-stone-cherry

Black Stone Cherry προχώρησαν στην αποκάλυψη ενός ακόμη δείγματος από το νέο τους άλμπουμ. Έτσι, μετά το "Again", η μπάντα δημοσίευσε το lyric video για το "Ringin' In My Head". Ο διάδοχος του "Family Tree" θα κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου, με τους rockers από το Kentucky να αποκαλύπτουν πως ενώ το κομμάτι ήταν έτοιμο από το 2017, τελικά δεν συμπεριλήφθηκε στον προκάτοχο του "The Human Condition", όπως θα ονομάζεται ο νέος δίσκος.

pup

Την κυκλοφορία ενός νέου EP, ονόματι "This Place Sucks Ass" ανακοίνωσαν οι PUP, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει έξι κομμάτια. Μπορείτε να ακούσετε το "Rot" εδώ, με τους punk rockers να δηλώνουν πως στην κυκλοφορία θα περιέχονται τραγούδια που για διάφορους λόγους δεν βρήκαν θέση στο περσινό εξαιρετικό τους άλμπουμ, "Morbid Stuff". Υπενθυμίζουμε πως το "Morbid Stuff" περιλαμβάνεται στα 100 καλύτερα alternative άλμπουμ της δεκαετίας, όπως αναδείχθηκαν από τη συντακτική ομάδα του Rocking.gr.

  • SHARE
  • TWEET