Νέες ημερομηνίες και ενισχυμένο line-up για το Demons Gate Festival

Η δεύτερη και τρίτη εκδοχή του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβριο του 2021

09/09/2020 @ 13:08

H Demons Gate Productions με ανάρτησή στο Facebook προχώρησε σε αναβολή του Demons Gate Festival II που ήταν προγραμματισμένο για τις 26 Σεπτεμβρίου 2020.

Η διοργάνωση, αποκάλυψε τις νέες ημερομηνίες του φεστιβάλ, το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου του 2021, ενημερώνοντας το κοινό πως όλα τα συγκροτήματα που ήταν προγραμμματισμένα να εμφανιστούν στην φετινή εκδοχή του θα εμφανιστούν και στο ανανεωμένο Demons Gate Festival II & III ενώ ανακοινώθηκαν και οι καλλιτέχνες που προστίθενται στην εκδήλωση.

Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση, ενώ εδώ μπορείτε να ανατρέξετε στην ανταπόκριση του Rocking.gr από το πρώτο Demon's Gate Festival που διεξήχθη τον Σεπτέμβρη του 2019:

«Demons Gate Festival II & III - 24-25 Σεπτεμβρίου 2021

TIAMAT / DRACONIAN / Memory Garden / Ereb Altor / Isole / Funeral Fvkk / Ophis / King Goat / Sorrow's Path / Moaning in Silence / Aeons in Solitude / Acid Mammoth tba

Οι δύσκολες καταστάσεις που ζούμε λόγω την πανδημίας μας έχουν πεισμώσει ακόμα περισσότερο. Γι'αυτό, παρά την αναμενόμενη αναβολή του Demons Gate Festival II, ήμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι καταφέραμε να μεταφέρουμε όλο το line-up του Demons Gate Festival II για το 2021, αλλά και ότι θα γίνει διήμερο μαζί με το Demons Gate Festival III που θα περιλαμβάνει τους DRACONIAN +Special Guests, μαζί και οι Ereb Altor και πολλά άλλα σχήματα.

Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για Demons Gate Festival II ισχύουν κανονικά για την μέρα εμφάνισης των TIAMAT / Memory Garden more (25 Σεπτεμβρίου 2021)

ΤΑ ΠΡΩΤΑ 25 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΩΡΟ T-SHIRT DEMONS GATE FESTIVAL I

Το πρωτο στάδιο της online προπωλησης για το διήμερο έχει ξεκινησει μέσω Viva
»

  • SHARE
  • TWEET