Νέο τραγούδι από τους Carcass

Η μπάντα ανακοίνωσε την κυκλοφορία EP προπομπού του επερχόμενου δίσκου

21/08/2020 @ 12:37

Οι Βρετανοί πρωτοπόροι του ακραίου ήχου, Carcass, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός νέου EP, ονόματι "Despicable", μέσω της Nuclear Blast.

Η μπάντα, έδωσε στη δημοσιότητα και ένα τραγούδι από το "Despicable", το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου.

Μπορείτε να δείτε το video του "The Living Dead At The Manchester Morgue" εδώ.

Υπενθυμίζουμε πως ο διάδοχος του εκπληκτικού "Surgical Steel", "Torn Arteries", ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 7 Αυγούστου αλλά εν τέλει η κυκλοφορία του αναβλήθηκε.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Bill Steer, σχολιάζοντας τον επερχόμενο δίσκο, δήλωσε πως:

«Ο τίτλος του "Torn Arteries" είναι ένας φόρος τιμής στον Ken Owen, που υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία το 1999. Μπορεί να μην παίζει μαζί μας εδώ και δεκαετίες, αλλά συνεχίζει να συμβάλλει με άλλους τρόπους στην μπάντα. Η οπτική του και οι ιδέες του, ήταν ανέκαθεν ξεχωριστές. Διαθέτει πολύ χρόνο και υπομονή προσέχοντας τις λεπτομέρειες».

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το tracklist και το εξώφυλλο του "Despicable", στο οποίο θα περιέχεται και η οριστική εκδοχή του "Under The Scalpel Blade", που εδώ και μήνες έχει δώσει στη δημοσιότητα η μπάντα.

Το "Surgical Steel", το άλμπουμ με το οποίο επανήλθαν δισκογραφικά οι Βρετανοί θρύλοι, αναδείχθηκε από την συντακτική ομάδα του Rocking.gr ως ένα από τα 100 καλύτερα metal άλμπουμ της δεκαετίας.

01. The Living Dead At The Manchester Morgue
02. The Long And Winding Bier Road
03. Under The Scalpel Blade (album version)
04. Slaughtered In Soho

  • SHARE
  • TWEET