​Οι νέες κυκλοφορίες της 4ης Φεβρουαρίου 2022

Επιστροφές και άλμπουμ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο ξεκίνημα του δεύτερου μήνα

04/02/2022 @ 15:04

Black Country, New Road - "Ants From Up There"
Καλύτεροι, ωριμότεροι, πιο συγκροτημένοι, πιο δημιουργικοί: Οι Black Country, New Road έχουν ήδη ξεκινήσει την απόσβεση των μεγάλων προσδοκιών.

Venom Prison - "Erebos"
To πολυαναμενόμενο τρίτο βήμα εξελίχθηκε σε άλμα και οι Βρετανοί αναδεικνύονται σε μια από τις κρισιμότερες παρουσίες του σύγχρονου ακραίου ήχου.

Συνέντευξη Venom Prison στον Αποστόλη Ζαμπάρα:
«Μόνο απέχθεια και οργή νιώθουμε για το πώς λειτουργεί ο κόσμος»

Saxon - "Carpe Diem"
Αδράχνοντας την κάθε στιγμή, οι Saxon κερδίζουν τη μάχη με τον χρόνο, προσφέροντας ακόμη μια δουλειά υψηλών προδιαγραφών.

Silent Skies - "Nectar"
Η δεύτερη σύμπραξη των Englund και Shankar, στο ambient/cinematic project τους, διαθέτει την αναμενόμενη εσωστρέφεια και ποιότητα.

Συνέντευξη Silent Skies στον Χρήστο Καραδημήτρη:
«Εξερευνούμε το ίδιο σκοτάδι, με διαφορετικό τρόπο»

Persefone - "Metanoia"
Μια κινηματογραφική, καταιγιστική μα και τμηματικά φλύαρη δουλειά.

Korn - "Requiem"
Δυόμισι περίπου χρόνια μετά το εξαιρετικό "The Nothing", οι Καλιφορνέζοι nu-metallers επιστρέφουν με νέα δουλειά, έχοντας προηγουμένως δημοσιεύσει κατά σειρά τα "Start The Healing", "Forgotten" και "Lost In The Grandeur".

Rolo Tomassi - "Where Myth Becomes Memory"
Τέσσερα χρόνια μετά το εξαιρετικό "Time Will Die And Love Will Bury It", το πειραματικό rock σύνολο από την Βρετανία κυκλοφορεί την έκτη ολοκληρωμένη δουλειά του.

Animal Collective - "Time Skiffs"
Οι Αμερικανοί πειραματιστές επιστρέφουν στην δισκογραφία έξι χρόνια μετά το "Painting With", με πρώτο single το συνδυαστικό "Prester John".

Wovenhand - "Silver Sash"
Επιστροφή στην ενεργό δράση υπό την σκέπη της γερμανικής Glitterhouse Records για τον περίφημο David Eugene Edwards των 16 Horsepower.

Mystic Circle - "Mystic Circle"
Το melodic black/death metal ντουέτο των Γερμανών Graf von Beelzebub και Aaarrrgon ολοκληρώνει την επιστροφή του στα δρώμενα με νέο δίσκο υπό την στέγη της Atomic Fire Records.

Validor - "Full Triumphed" (2/2)
Διαθέσιμο σε Bandcamp και YouTube το τέταρτο άλμπουμ για το προσωπικό heavy/epic/speed metal σχήμα του Odi Thunderer, με την υπογραφή του Bob Katsionis.

Hellacopters - "Reap A Hurricane" (7" EP)
Οι περίφημοι Σουηδοί rockers κυκλοφορούν σε φυσική μορφή το πρώτο single από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της επιστροφής τους. με το κομμάτι "Done Fighting" ως b-side σε αποκλειστικότητα, ενώ έχει ήδη διατεθεί και το "Eyes Οf Oblivion".

Επανέρχεται η πρωτοβουλία στήριξης Bandcamp Friday εκ μέρους της δημοφιλούς πλατφόρμας, με αυξημένα έσοδα για  καλλιτέχνες και εταιρείες.

Κάθε εβδομάδα, βρίσκετε στον λογαριασμό του Rocking στο Spotify επιλογές από τις νέες κυκλοφορίες της ημέρας.

  • SHARE
  • TWEET