Οι νέες κυκλοφορίες της 10ης Δεκεμβρίου 2021

Στο επίκεντρο εκδόσεις ειδικού ενδιαφέροντος από σημαντικούς καλλιτέχνες

10/12/2021 @ 12:28

Neil Young & Crazy Horse - "Barn"
Ένας ακόμη δίσκος από τον θρυλικό τραγουδοποιό και το σχήμα που τον συνοδεύει επί δεκαετίες, με πρώτο single το εναρκτήριο "Song Of  The Seasons".

Spidergawd - "VI"
Οι Νορβηγοί hard rockers συνεχίζουν την παράδοση ονοματοδοσίας των δίσκων τους με το διάδοχο του εξαιρετικού "V", που αναδείχθηκε από την συντακτική μας ομάδα στα καλύτερα του 2019.

Karnivool - "Decade Of Sound Awake"
Οι περίφημοι Αυστραλοί progsters κυκλοφορούν σε DVD/Blu-ray την livestream εμφάνιση του Μαΐου, παράλληλα με την διάθεση του νέου τραγουδιού "All It Takes".

Mule Jenny - "All These Songs Of Love And Death"
Ντεμπούτο άλμπουμ για το alternative project και πλέον trio του Γάλλου Etienne Gaillochet.

Lordi - "Abracadaver"
Οι κάποτε νικητές της Eurovision κυκλοφορούν το δεύτερο από τα πολλά άλμπουμ που έχουν ετοιμάσει παράλληλα, ως συνέχεια και ανάλυση μιας φανταστικής συλλογής.

Green Day - "BBC Sessions"
Κυκλοφορεί σε διπλό μαύρο ή λευκό βινύλιο, μονό CD και ψηφιακή μορφή μια συλλογή από τις εμφανίσεις των Αμερικανών στο BBC και τα περίφημα Maida Vale Studios μεταξύ 1994 και 2001.

Οrphaned Land - "30 Years Of Oriental Metal"
Οι περίφημοι Ισραηλινοί oriental metallers γιορτάζουν τα 30 τους χρόνια με ένα box set που περιλαμβάνει τα έξι στούντιο άλμπουμ τους και δύο επιπλέον δίσκους με ιδιαίτερες εκτελέσεις.

The New Pornographers - "Mass Romantic"
Eπανακυκλοφορεί σε βινύλιο το ντεμπούτο του indie rock super group από το 2002, περιλαμβάνοντας το επτάιντσο "Letter From An Occupant".

Limerick - "On Tour"
Για πρώτη φορά σε CD από την Golden Core Records το μοναδικό άλμπουμ των Γερμανόφωνων hard rockers από το 1982, με επιπλέον κομμάτια τα "Hard Work" και "Alaska Nights" από single του 1980. Θα ακολουθήσει επανέκδοση σε βινύλιο στις αρχές του νέου έτους.

  • SHARE
  • TWEET