Lordi: Θα κυκλοφορήσουν επτά νέους δίσκους μες την χρονιά

«Ποια άλλη rock μπάντα έκανε κάτι αντίστοιχο; Η απάντηση είναι καμία»

07/04/2021 @ 12:47

Η περιβόητη φινλανδική heavy metal μπάντα των Lordi, έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για το επόμενο δισκογραφικό της βήμα.

Συγκεκριμένα, το συγκρότημα διέψευσε την είδηση πως θα κυκλοφορούσε τέσσερις νέους δίσκους εντός της χρονιάς. Μάλιστα, προχωρώντας σε διευκρινίσεις, οι Lordi αποκάλυψαν την άφιξη επτά νέων δίσκων, που αναμένονται να κυκλοφορήσουν έως τον Οκτώβριο της τρέχουσας χρονιάς.

Οι δίσκοι, θα είναι η πρώτη νέα μουσική του σχήματος έπειτα από το "Killection" του 2020, μια, φανταστική συλλογή, που αποτυπώνει το πως θα ηχούσε η μπάντα, αν υπήρχε στο χρονικό διάστημα από τα τέλη των '70s έως τις αρχές των '90s.

Οι Lordi εξήγησαν πως η ιδέα του, υποτιθέμενου αυτού best-of μιας δισκογραφίας που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα, τους ώθησε στην σύνθεση επτά νέων δίσκων:

«Μιας και το "Killection" είναι μια συλλογή για μια φανταστική δισκογραφία του παρελθόντος, αποφασίσαμε να κυκλοφορήσουμε αυτούς τους δίσκους όπου υποτίθεται πως βασίζεται. Μέχρι το Halloween του 2021, θα έχει κυκλοφορήσει αυτός ο περίφημος κατάλογος. Η αρχική μας ιδέα ήταν να κυκλοφορήσουμε δέκα δίσκους, αλλά η δισκογραφική το θεώρησε τρέλα. Τα βρήκαμε στους επτά!

Συνεπώς, αναμείνετε όχι απλά για τον ενδέκατο δίσκο μας, αλλά για όλους μέχρι και τον δέκατο έβδομο, ταυτόχρονα. Ποια άλλη rock μπάντα έκανε κάτι αντίστοιχο; Η απάντηση είναι καμία».

  • SHARE
  • TWEET