Ο frontman των Nails επιβεβαίωσε την άφιξη νέου δίσκου

Η είδηση διαδέχεται αυτή της αποχώρησης δύο μελών από το συγκρότημα

03/12/2020 @ 12:30

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο frontman των Nails, Todd Jones, επιβεβαίωσε πως το συγκρότημα προετοιμάζει τον διάδοχο του προ τετραετίας, εξαιρετικού "You Will Never Be One Of Us".

Η εν λόγω είδηση, διαδέχεται αυτή της αποχώρησης δύο μελών της μπάντας, των Taylor Young (τύμπανα) και John Gianelli (μπάσο), γεγονός που αφήνει τον Jones ως το μοναδικό αυθεντικό μέλος της σύνθεσης του συγκροτήματος.

Συγκεκριμένα, αναφορικά με τις εξελίξεις στο στρατόπεδο της μπάντας, ο Jones σχολίασε:

«Οι Nails είναι απλά αυτό που ο κόσμος της μουσικής βιομηχανίας αποκαλεί εκτός κύκλου. Θεωρώ πως είναι υγιές για τα συγκροτήματα να αποσύρονται όταν δεν έχουν κάτι να πουν και να επιστρέφουν όταν έχουν να μοιραστούν κάτι ουσιώδες. Στην περίπτωσή μας, αυτό θα είναι νέα μουσική, κάτι που δεν έχουμε πράξει εδώ και χρόνια. Λέγοντας αυτό, οφείλω να ενημερώσω πως οι Taylor και John αποτελούν παρελθόν από το συγκρότημα και θεωρώ πως είναι μια καλή στιγμή να σας ενημερώσω.

Όσον αφορά το μέλλον της μπάντας, η αποχώρηση έλαβε χώρα αρκετούς μήνες πριν οπότε είχα τον χρόνο να αναζητήσω αντικαταστάτες. Όταν υπάρχουν περισσότερα επ' αυτού, θα προχωρήσω σε λεπτομέρειες. Οι John και Taylor άφησαν ένα ανυπολόγιστο στίγμα στο συγκρότημα, και θα είμαι ευγνώμων για τις εμπειρίες μας και την μουσική που συνθέσαμε μαζί».

Πρόσφατα το σπουδαίο powerviolence/metallic hardcore σχήμα κυκλοφόρησε μια πολυτελή επανέκδοση του προ δεκαετίας ντεμπούτου του, "Unsilent Death".

Δείτε επίσης:

«10»: Οι Extreme Hardcore δίσκοι που μας μαύρισαν την ψυχή (2010-2014)

Συνέντευξη Nails

  • SHARE
  • TWEET