Οι Terror αποκάλυψαν τον νέο τους δίσκο

Στο πρώτο single έπειτα από την επανένωση της μπάντας με τον Todd Jones των Nails, συμμετέχει ο George "Corpsegrinder" Fischer

09/03/2022 @ 09:53

Όπως είχε προϊδεάσει το περσινό εξαιρετικό "Trapped In A World", το μέλλον των Terror αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον.

Το κορυφαίο σύγχρονο hardcore σχήμα, που πλέον έχει δει τον Todd Jones των Nails, ιδρυτικό μέλος της μπάντας, να έχει επιστρέψει με κάθε επισημότητα στις τάξεις του έπειτα από σχεδόν 20 χρόνια, αποκάλυψε την άφιξη του όγδοου στούντιο δίσκου.

Συγκεκριμένα, οι βετεράνοι από το Los Angeles θα κυκλοφορήσουν το "Pain Into Power" στις 6 Μαΐου μέσω της Pure Noise Records, ενώ έδωσαν στη δημοσιότητα και το πρώτο καταιγιστικό δείγμα μέσα από αυτό.

Πρόκειται για το κομμάτι "Can't Help But Hate", το οποίο περιλαμβάνει συμμετοχή του frontman των Cannibal Corpse, George "Corpsegrinder" Fischer, και που μπορείτε να το ακούσετε εδώ.

Σχολιάζοντας τη σύνθεση, ο τραγουδιστής Scott Vogel ανέφερε χαρακτηριστικά πως αποτελεί μια ένωση των riffs των Jones και Jordan, ενώ ίσως περιέχει το πιο γρήγορο drumming στην ιστορία του συγκροτήματος. 

Με το νέο δίσκο των Nails να αναμένεται επίσης με μεγάλο ενδιαφέρον, υπενθυμίζεται πως ο πιο πρόσφατος δίσκος των Cannibal Corpse ήταν το "Violence Unimagined" του 2021.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Pain Into Power".

01. Pain into Power
02. Unashamed
03. Boundless Contempt
04. Outside The Lies
05. One Thousand Lies
06. Can’t Let It Go
07. Can’t Help but Hate
08. The Hardest Truth
09. On The Verge of Violence
10. Prepare For The Worst
11. Dead At Birth

  • SHARE
  • TWEET