O Jack Black διασκευάζει David Bowie συνοδεία του «αυθεντικού "School Of Rock"»

To μουσικό σχολείο Blue Bear στο San Francisco εορτάζει τα 50 χρόνια ιστορίας του

10/11/2021 @ 16:07

O Jack Black έδωσε στη δημοσιότητα ένα video όπου διασκευάζει David Bowie συνοδεία μιας μπάντας από νεαρούς μουσικούς.

Το εφηβικό σχήμα αποτελείται από μαθητές του μουσικού σχολείου Blue Bear από το San Francisco, το οποίο είναι «το μακροβιότερο rock 'n' roll σχολείο στις Η.Π.Α. και πιθανώς στον κόσμο», κάτι που το καθιστά ως το αυθεντικό "School Of Rock", όπως ονομάζεται και η κλασική ταινία στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει ο ηθοποιός και μουσικός.

Το Blue Bear ιδρύθηκε το 1971 και γιορτάζει τα 50 χρόνια ιστορίας του, γεγονός που στάθηκε αφορμή για τη σύμπραξη με τον Black η οποία οδήγησε στη διασκευή του "Suffragette City" του Bowie.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το υπέροχο video εδώ, με τον Black να αποκαλύπτει πως έμαθε για το Blue Bear και του έργου του μέσω ενός προσωπικού του φίλου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το μουσικό σχολείο εκκινεί την ερχόμενη εβδομάδα έναν έρανο με σκοπό την χρηματοδότηση των δράσεών του.

Υπενθυμίζεται πως στις αρχές του έτους έφυγε από τη ζωή ο Kevin Clark, o ηθοποιός που ενσάρκωσε σε ηλικία δώδεκα ετών, τον Freddy "Spazzy McGee" Jones, ντράμερ της σχολικής μπάντας του "School of Rock".

  • SHARE
  • TWEET