Οι Tenacious D διασκευάζουν Beatles με την έγκριση του Paul McCartney

Τα έσοδα της κυκλοφορίας θα διατεθούν στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

02/07/2021 @ 11:51

Οι Tenacious D, το σχήμα των Kyle Gass και Jack Black, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα medley διασκευών σε κομμάτια των Beatles.

Συγκεκριμένα, το ντουέτο παρουσίασε τη δική του εκδοχή στα "You Never Give Me Your Money" και "The End" των Σκαθαριών, τα οποία αρχικά περιέχονται στο μνημειώδες "Abbey Road" που κυκλοφόρησε το 1969.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό video clip του single εδώ, με τους Tenacious D να σημειώνουν στο γνωστό τους ύφος:

«Oι Tenacious D αποτίουν τιμή (σ.σ. "paying tribute") στη σπουδαίοτερη μπάντα στον κόσμο... Όχι τους εαυτούς τους...αλλά τους Beatles! Μένοντας στο πνεύμα ίασης του κόσμου, ελπίζουμε να απολαύσετε το mashup δύο κομματιών από το "Abbey Road". Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του βινυλίου θα ενισχύσουν τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα».

Μπορείτε να προπαραγγείλετε την φυσική μορφή της κυκλοφορίας εδώ, ενώ πριν λίγες εβδομάδες, ο Kyle Gass με αφορμή τον εμβολιασμό του εναντίον του Covid-19, έδωσε στη δημοσιότητα μια παρωδία του  "I Wanna Be Sedated" των Ramones, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Σημειώνεται πως η εν λόγω απόπειρα των Tenacious D πήρε έγκριση και από τον Paul McCartney, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter την χαρακτήρισε ιδιαίτερα εμπνευσμένη και άρτια εκτελεσμένη.

  • SHARE
  • TWEET