Οι Idles ανακοινώνουν τον τρίτο τους δίσκο

Ακούστε το "Grounds" που θα συμπεριλαμβάνεται στο "Ultra Mono"

17/06/2020 @ 09:45

Οι Idles ανακοίνωσαν τον διάδοχο του, προ διετίας, εκπληκτικού "Joy As An Act Of Resistance", που συμπεριλήφθη τόσο στα 30 καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς του όσο και στα 100 καλύτερα alternative αλμπουμ της δεκαετίας του, όπως ψηφίστηκαν από την συντακτική ομάδα του Rocking.gr.

Ο τρίτος τους δίσκος, ονόματι "Ultra Mono", αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου από την Partisan.

Η ηχογράφηση του επερχόμενου άλμπουμ έγινε στο Παρίσι, με την παραγωγή να αναλαμβάνουν οι Nick Launay (Nick Cave, Yeah Yeah Yeahs, Arcade Fire) και Adam "Atom" Greenspan (Anna Calvi, Cut Copy).

Έχοντας δώσει ήδη στη δημοσιότητα πριν λίγο καιρό, μια πρώτη γεύση από τον δίσκο, με το "Mr. Motivator", η μπάντα, συνόδευσε την ανακοίνωση του τρίτου της πονήματος με την κυκλοφορία του video, ενός ακόμη καινούργιου τραγουδιού, του "Grounds".

Ο δίσκος συνολικά, θα αποτελείται από 12 τραγούδια ενώ έχουν ήδη επιβεβαιωθεί ως συμμετοχές, η Jenny Beth, τραγουδίστρια των Savages, στο "Ne Touche Pas Moi", καθώς και οι Warren Elis, David Yow και Jamie Cullum.

Οι Idles θα εμφανιστούν στην χώρα μας στις 13 Ιουνίου 2021, στο ΟΑΚΑ, στα πλαίσια του AthensRocks Festival 2021.

Μπορείτε να δείτε το tracklist το εξώφυλλο καθώς και το χρονοδιάγραμμα μελλοντικών ημερομηνιών, τόσο επερχόμενων livestream εμφανίσεών τους, όσο και κυκλοφορίας νέου υλικού.

1. War
2. Grounds
3. Mr. Motivator
4. Anxiety
5. Kill Them With Kindness
6. Model Village
7. Ne Touche Pas Moi
8. Carcinogenic
9. Reigns
10. The Lover
11. A Hymn
12. Danke

  • SHARE
  • TWEET