Οι Megadeth είχαν προσεγγίσει τον Gus G. πριν τον Kiko Loureiro

Στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του δέκατου δίσκου τους βρίσκονται οι Firewind

14/02/2024 @ 11:47

Ερωτώμενος για το εάν τον έχουν προσεγγίσει μεγάλα ονόματα για συνεργασία, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο The Chuck Shute Podcast, ο Gus G. αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί στο παρελθόν προτάσεις για οντισιόν, μεταξύ άλλων, από τους Megadeth και τους Machine Head.

To 2015, και ενώ βρισκόταν ήδη αρκετά χρόνια στο σχήμα του Ozzy Osbourne, προσεγγίστηκε από τους Megadeth, παρότι όμως ήταν μεγάλος οπαδός τους, δεν ήταν δυνατόν να αφήσει για εκείνους τον Double O. Δύο εβδομάδες αργότερα, το συγκρότημα του Dave Mustaine ανακοίνωσε την πρόσληψη του Kiko Loureiro.

Αναλύοντας το σκεπτικό του, ο  Gus G. ανέφερε τα εξής: «Δεν είμαι σίγουρος αν είμαι πραγματικά φτιαγμένος για hired-gun τύπος. Υποθέτω ότι μου αρέσει να έχω εγώ τον έλεγχο. Είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι που κάνουν αυτά τα πράγματα. Θέλω να πω, το να κάνεις τα δικά σου εμπεριέχει φυσικά πολλούς κινδύνους - οικονομικά - γιατί δεν ξέρεις αν θα πάνε καλά τα πράγματα.

Πρέπει να οργανώσεις περιοδείες και πρέπει να επενδύσεις το δικό σου κεφάλαιο για να κάνεις πράγματα και να προχωρήσεις. Και δεν ξέρεις αν θα πετύχει, αν θα αρέσει στον κόσμο. Είναι λοιπόν πολύ ανταγωνιστικά τα πράγματα εκεί έξω, ειδικά στις μέρες μας. Φυσικά, όταν είναι hired-gun σε ένα συγκρότημα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα από αυτά. Αλλά είσαι όμως και αναλώσιμος.»

Αυτό το διάστημα, οι Firewind βρίσκονται στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του δέκατου δίσκου τους με τίτλο "Stand United", έχοντας μοιραστεί μέχρι στιγμής τα single "Destiny Is Calling", "Salvation Day", "Come Undone" και "Fallen Angel".

  • SHARE
  • TWEET