Ray Alder και Mark Zonder επανενώνονται σε νέο project

Οι A-Z θα κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο τους μέσω της Metal Blade

29/07/2021 @ 11:55

Η Metal Blade ανακοίνωσε την ένταξη των A-Z στο δυναμικό της.

Το εν λόγω σχήμα, του οποίου το όνομα προφέρεται ως "A through Z", αποτελεί την μουσική επανένωση του frontman των Fates Warning, Ray Alder και του ντράμερ Mark Zonder, ευρύτερα γνωστού ως πυλώνα των Warlord καθώς και παλαιότερου μέλους του σπουδαίου progressive metal σχήματος.

Στο νέο αυτό σχήμα, συμμετέχουν επίσης οι μουσικοί Philip Bynoe (μπάσο - Warlord, Steve Vai, Nuno Bettencourt), Joop Wolters (κιθάρα - Steve Walsh, Simon Phillips) και Vivien Lalu (πλήκτρα - Steve Walsh, Jordan Rudess).

Η ιστορική δισκογραφική έδωσε στη δημοσιότητα ένα video γνωριμίας με το νεοσύστατο μελωδικό progressive metal σχήμα, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Ηχητικά, οι Α-Ζ θα κινούνται σε ένα συνδυασμό Fates Warning εποχής "Parallels" και "Pleasant Shade Of Grey" με τα hard rock hooks καλλιτεχνών των '70s και '80s. Το επερχόμενο ντεμπούτο του σχήματος, θα είναι η πρώτη από κοινού ηχογράφηση των Zonder και Alder από το 2004 και το "FWX".

Μείνετε συντονισμένοι στο Rocking για κάθε νεότερη πληροφορία ενώ υπενθυμίζεται πως ο τελευταίος δίσκος των Fates Warning, "Long Day Good Night", κυκλοφόρησε στα τέλη του 2020.

  • SHARE
  • TWEET