Η μπάντα του τηλεοπτικού Dexter θα «έπαιρνε την έγκριση» από τον David Bowie

Αυτό δήλωσε ο Michael C. Hall για τους Princess Goes To The Butterfly Museum

26/02/2021 @ 13:51

O διάσημος Αμερικανός ηθοποιός, Michael C. Hall, ο οποίος υποδύεται τον serial killer, Dexter, στην ομώνυμη σειρά, τρέχει παράλληλα ένα new wave συγκρότημα, τους Princess Goes To The Butterfly Museum στους οποίους συμμετέχουν επίσης οι Peter Yanowitz (The Wallflowers) και Matt Katz-Bohen (Blondie).

Μετά και την ανακοίνωση της επιστροφής του στον ρόλο που τον έκανε αναγνωρίσιμο ως Dexter, o Michael C. Hall, κυκλοφόρησε και το ντεμπούτο άλμπουμ του με τίτλο "Thanks For Coming" στις 12 Φεβρουαρίου. Το τελευταίο κομμάτι που δημοσιοποιήθηκε από τον δίσκο είναι το "Armageddon Suite", ενώ προηγουμένως είχαν κυκλοφορήσει τα "Cruel World" και "Eat An Eraser".

«Νομίζω ότι (o David Bowie) θα απαιτούσε να παίξει ντέφι μαζί μας. Βασικά, όχι, νομίζω θα του άρεσε (η μπάντα), επειδή προασπιζόταν τη μουσική που δεν είναι περιορισμένη από τίποτα περισσότερο από την ανάγκη να είναι η δική του έκφρασή» δήλωσε ο Michal C Hall σχετικά με την άποψη του Bowie για τους Princess Goes To The Butterfly Museum.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Hall είχε λάβει μέρος στο μιούζικαλ "Lazarus", το οποίο πραγματοποιήθηκε για την επέτειο πέντε ετών από τον θάνατο του θρύλου, David Bowie, μέσω livestream.

Παρακάτω θα βρείτε το εξώφυλλο και το tracklist του δίσκου.

Princess-goes-to-the-butterfly-museum-album-cover

1. "Intro"
2. "Bombed Out Sites"
3. "Nevertheless"
4. "Thanks for Coming"
5. "Too Cool to Care"
6. "Armageddon Suite"
7. "Moodarama"
8. "Eat an Eraser"
9. "The Deeper Down"
10. "Sideways"
11. "Angela Peacock"
12. "Airhead"
13. "Tomorrows Screams"
14. "Cruel World" (Bonus track)

  • SHARE
  • TWEET