Οι Black Crowes ανακοίνωσαν το EP διασκευών "1972"

Πρώτο δείγμα η εκτέλεση του "Papa Was A Rollin' Stone"

11/04/2022 @ 19:19

Οι Black Crowes επιστρέφουν στην δισκογραφία έπειτα από πολλά χρόνια, με το EP διασκευών "1972". Όπως φαίνεται και από τον τίτλο, θα περιλαμβάνει έξι εκτελέσεις τραγουδιών που κυκλοφόρησαν το 1972.

Ηχογραφήθηκε τον Ιανουάριο στο Sunset Sound του Los Angeles, με το όλο project να υπολοιείται σε συνεργασία με την Amazon Music. Πρώτο δείγμα που δίνεται στην δημοσιότητα μέσω του Amazon είναι η εκτέλεση στο "Papa Was A Rollin' Stone" των Temptations.

To EP περιλαμβάνει ακόμη διασκευές στους Rolling Stones, T.Rex, Rod Stewart, Little Feat και David Bowie, με την κυκλοφορία του να έχει προγραμματιστεί στις 6 Μαΐου. Διαθέσιμο είναι επίσης ένα video με συνέντευξη και αποσπάσματα από όλα τα κομμάτια.

To κορυφαίο southern rock σχήμα των τελευταίων δεκαετιών θα συνεχίσει το καλοκαίρι την επετειακή περιοδεία για το κλασικό ντεμπούτο "Shake Your Money Maker". Οι αδελφοί Chris και Rich Robinson σχεδιάζουν να μπουν στο στούντιο για την ηχογράφηση νέου άλμπουμ τον επόμενο Ιανουάριο.

Την τωρινή σύνθεση του σχήματος συμπληρώνουν ο παλιός γνώριμος Sven Pipien στο μπάσο, ο Brian Griffin στα τύμπανα, ο Joel Robinow στα πλήκτρα και ο Isaiah Mitchel στην δεύτερη κιθάρα.

Ακολουθούν το tracklist και το εξώφυλλο του "1972":

1. Rocks Off (The Rolling Stones)
2. The Slider (T.Rex)
3. You Wear It Well (Rod Stewart)
4. Easy To Slip (Little Feat)
5. Moonage Daydream (David Bowie)
6. Papa Was A Rollin' Stone (The Temptations)

  • SHARE
  • TWEET