O Chino Moreno αντιδρά στις θεωρίες του Stephen Carpenter περί επίπεδης Γης και εμβολίων

Ο τραγουδιστής των Deftones δήλωσε έκπληκτος που ο κιθαρίστας της μπάντας δεν έχει γίνει meme

20/10/2021 @ 15:48

Σε εμφάνισή του στο "The Peer Pressure Podcast", ο Chino Moreno κλήθηκε να σχολιάσει τις περιβόητες απόψεις που διατύπωσε πριν από ένα χρόνο ο Stephen Carpenter για μια σειρά ζητημάτων.

Υπενθυμίζεται πως ο κιθαρίστας των Deftones είχε ισχυριστεί, μεταξύ άλλων, πως η Γη είναι επίπεδη καθώς και πως τα εμβόλια και οι μάσκες δεν είναι αποτελεσματικά εναντίον της πανδημίας.

Ο frontman των Deftones, αναφερόμενος στις επίμαχες δηλώσεις του συνοδοιπόρου του, ήταν κατηγορηματικός:

«Με εκπλήσσει που δεν έχει μετατραπεί σε meme. Θεωρώ πως θα υπάρχουν κανά δυο. Ειλικρινά όμως, ήταν προς στιγμήν αρκετά σκληρό, επειδή προφανώς είμαστε φίλοι από όταν ήμουν 10 ετών.Και να ξέρεις πως δεν ήταν πάντα έτσι.

Θα ισχυριστώ πως η κάνναβη θα έχει κάποια σχέση με αυτές τις θεωρίες συνομωσίας, επειδή, καταλαβαίνεις...Το να περνάς τόσο χρόνο στο σπίτι, διαβάζοντας ιστοσελίδες όπως αυτός, μάλλον δεν βοηθάει αν το κάνεις υπό την επήρεια.

Όταν βρισκόμαστε όμως δεν συζητάμε για τέτοιου είδους θέματα. Είμαστε ακόμα φίλοι όπως είμαστε από παιδιά. Βέβαια, τον έχω ξανακούσει να διατυπώνει παρόμοιες απόψεις στο παρελθόν, και έπειτα από δύο λεπτά δεν μπορούσα να συνεχίσω να τον παρακολουθώ.

Είναι πολύ ειλικρινής, είναι έξυπνος, και αξιαγάπητος. Είναι ένας από τους πιο γενναιόδωρους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Μπορείς να έχεις την άποψή σου αλλά θα πρέπει να είσαι έτοιμος να αποδεχθείς και την κριτική και τις αντιδράσεις αφού την εκφράσεις. 

Δεν πρόκειται όμως να σκεφτώ τίποτα αρνητικό για αυτόν στο μέλλον. Ανησυχεί πραγματικά για την κοινωνία».

  • SHARE
  • TWEET