Διαγωνισμός Nanowar: Κερδίστε 5 cd ''Other Bands Play, Nanowar Gay!''

16/04/2007 @ 13:02
Κι ενώ οι μέρες πλησιάζουν για το μεγάλο πάρτυ του Rocking.gr, με καλεσμένους τους Nanowar και τους Ανώριμους (περισσότερες πληροφορίες εδώ), ο πρώτος διαγωνισμός σχετικά με το event έχει μόλις ξεκινήσει!

Το Rocking.gr χαρίζει σε πέντε τυχερούς από εσάς ισάριθμα cd "Other Bands Play, Nanowar Gay!", για να μπείτε στο κλίμα και τον «μαγικό κόσμο» των Nanowar. Να σημειώσουμε βέβαια ότι το εν λόγω cd δε μπορεί να βρεθεί σε ελληνικά δισκοπωλεία. Στους πέντε νικητές, οι οποίοι θα προκύψουν από κλήρωση, θα σταλεί -μαζί με το cd- και μια αφίσα των Nanowar.

Για να λάβετε μέρος, μας στέλνετε ένα email στο contest@rocking.gr με τίτλο Nanowar και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, πλήρης διεύθυνση κατοικίας). Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι και την Τρίτη, 24 Απριλίου.

Όσοι μείνουν «έξω» από την κλήρωση δεν έχουν κανένα λόγο να είναι παραπονεμένοι, μιας και κατά τη διάρκεια του πάρτυ μας (και πιο συγκεκριμένα κατά την είσοδο σας στο χώρο) θα δοθούν τουλάχιστον 50 "special" cd των Nanowar, αλλά και των Ανώριμων. Περισσότερα σχετικά με live party, προσεχώς. Μείνετε συντονισμένοι...
  • SHARE
  • TWEET