Εκτός Megadeth ο David Ellefson

Η ανακοίνωση του Dave Mustaine

24/05/2021 @ 20:54

Πριν από δύο περίπου εβδομάδες οι Megadeth είχαν αναφέρει μεταξύ άλλων σε επίσημη ανακοίνωσή τους «αναμένουμε να έρθει στο φως η αλήθεια» σχετικά με τους ισχυρισμούς εναντίον του μπασίστα τους David Ellefson για σχέσεις με ανήλικες.

Πλέον, με νέα ανακοίνωση που μόλις είδε το φως της δημοσιότητας και υπογράφεται από τον Dave Mustaine, γνωστοποιείται ότι ο Ellefson τίθεται εκτός συγκροτήματος. Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

«Ενημερώνουμε τους οπαδούς μας ότι ο David Ellefson δεν θα παίζει πλέον με τους Megadeth και πως οι δρόμοι μας χωρίζουν επισήμως. Δεν παίρνουμε αυτήν την απόφαση αβασάνιστα.

Ενώ δεν γνωρίζουμε κάθε λεπτομέρεια για το τι συνέβη, σε μια ήδη τεταμένη σχέση, όσα έχουν ήδη αποκαλυφθεί είναι αρκετά και καθιστούν αδύνατο να προχωρήσει η συνεργασία μας.

Ανυπομονούμε να δούμε τους οπαδούς μας στο δρόμο αυτό το καλοκαίρι και να μοιραστούμε την ολοκαίνουργια μουσική μας με τον κόσμο. Είναι σχεδόν ολοκληρωμένη.

Dave Mustaine
Megadeth
24 Μαΐου 2021
»

Ο Ellefson υπήρξε συνοδοιπόρος του Mustaine από το ξεκίνημα των Megadeth, συμμετέχοντας σε όλα τα κλασικά άλμπουμ της πλούσιας δισκογραφίας τους.

Είχε αποχωρήσει το 2002 και επανήλθε το 2010, κυκλοφορώντας με το συγκρότημα τα άλμπουμ "Th1rt3en" (2011), "Super Collider" (2013) και "Dystopia" (2016).

  • SHARE
  • TWEET