Corey Taylor: «Θα μπορούσα να φύγω από τους Slipknot!»

Ο τραγουδιστής των Slipknot δε γνωρίζει για πόσο ακόμα θα αντέξει στο συγκρότημα

25/02/2016 @ 13:17

Ο Corey Taylor αποκαλύπτει στο BBC Radio πως είναι πιθανό να αφήσει τους Slipknot κάποια μέρα. Ο λόγος; Ανησυχεί πως δε θα έχει την ενέργεια που απαιτεί ένα τέτοιο συγκρότημα, δεδομένου ότι δεν είναι πια ο νέος που ήταν. Παραδέχεται πως ένα χρόνο πριν θα έλεγε όχι, αλλά τώρα... «Είμαι 42. Και όσο πρόθυμος και να 'μαι, αρχίζω να κουράζομαι. Μπορεί επίσης να 'μαι 60 στα χρόνια των Slipknot.»

Παρόλα αυτά, δεν πιστεύει πως θα αποσυρθεί ποτέ εντελώς. «Μπορεί σε κάποια φάση να μείνω εκτός Slipknot επειδή έτσι όπως είναι η μουσική μας, με όλη αυτή την ενέργεια, δεν ξέρω αν θα μπορώ να το κάνω αυτό στα 50 μου. Δε θα ήθελα ποτέ να νιώσει η μπάντα πως τους κρατάω πίσω επειδή απλά σωματικά δε θα μπορούσα να το κάνω. Δε θα άφηνα εξ ολοκλήρου τη μουσική – πιθανώς απλά να έφευγα από τους Slipknot.»

Οι ανησυχίες αυτές του Taylor έχουν επηρεάσει επίσης και τις βλέψεις του σχετικά με το μέλλον της μπάντας. Ενώ νωρίτερα είχε συζητήσει την πιθανότητα ενός concept album συνοδευόμενο από μία ταινία, τώρα δηλώνει το εξής: «Κάποια στιγμή οφείλουμε να αναπτυχθούμε ξανά. Σε κάποια φάση θα πρέπει να σημαίνει κάτι παραπάνω από όλη αυτή τη τρέλα. Πιστεύω πως στο μέλλον θα ασχοληθούμε περισσότερο με τη δημιουργικότητα – υπάρχουν τόσο δημιουργικοί άνθρωποι σε αυτό το συγκρότημα. Είναι σίγουρα κάτι που σκεφτόμαστε. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.»

Οι Slipknot θα βρεθούν σε αμερικανική περιοδεία με τον Marilyn Manson και τους Of Mice & Men τον Ιούνιο.

  • SHARE
  • TWEET