Bruce Dickinson: «Μάλλον θα πεθάνουμε στη σκηνή»

Δεν σκοπεύουν να αποσυρθούν οι Iron Maiden

10/03/2022 @ 19:43

Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή Full Metal Jackie, ο Bruce Dickinson δήλωσε με πάσα βεβαιότητα ότι οι Iron Maiden δεν σκοπεύουν να αποσυρθούν.

Χαρακτηριστικά ανέφερε μεταξύ άλλων ότι μάλλον θα πεθάνουν στη σκηνή! Το σχετικό απόσπασμα έχει αναλυτικά ως εξής:

«Πραγματικά, δεν σκοπεύουμε καθόλου να αποσυρθούμε. Νομίζω ότι μάλλον θα πεθάνουμε στη σκηνή. Μπορώ να σκεφτώ χειρότερα μέρη για να πεθάνουμε. Αλλά όχι, δεν σκοπεύουμε να αποσυρθούμε. Εξακολουθούμε να βγάζουμε πολλή ενέργεια και ενθουσιασμό, οπότε ανυπομονώ να βρεθούμε ξανά μαζί.

Με σεβασμό στους οπαδούς μας, έχουμε γενιές οπαδών πλέον. Ακόμη και στις εμφανίσεις λόγου, μπορώ να αστειεύομαι για την ηλικία του κοινού μόνο επειδή το μισό κοινό είναι στην ηλικία μου, το άλλο μισό όμως είναι συχνά πολύ νεότερο. Είναι λοιπόν υπέροχο. Έχουμε αυτό το θέμα μεταξύ των γενεών.

Και προφανώς, στις συναυλίες των Maiden είναι ακόμη μεγαλύτερη η έκταση. Έχουμε και πάρα πολλές γυναίκες. Είναι φανταστικό. Ήταν πάντοτε κλισέ, όταν ξεκινούσα στις αρχές της δεκαετίας του '80, ότι το heavy metal ήταν απλώς μισογυνικό και ανδροκρατούμενο. Δεν είναι όμως αλήθεια. Πολύ μεγάλη μερίδα των οπαδών του heavy metal είναι κορίτσια.»

Πριν από λίγες ημέρες, ο Dickinson αποκάλυψε στο Consequence ότι ο πολυαναμενόμενος διάδοχος του "Tyranny Of Souls" είναι έτοιμος κατά 50% με 70%, ενώ συνεχίζεται η συνεργασία με τον ταλαντούχο Roy Z.

Οι Iron Maiden κυκλοφόρησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο το "Senjutsu", κορυφαίο για πολλούς άλμπουμ της σύγχρονης ιστορίας τους, ενώ αναμένεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι, για την μεγαλύτερη πιθανότατα συναυλία τους στην χώρα μας.

  • SHARE
  • TWEET