Έφυγε από τη ζωή ο Brent Young, αρχικός μπασίστας των Trivium

O Young ήταν κομβικό μέλος της μπάντας στα πρωταρχικά της χρόνια

28/09/2020 @ 10:45

Όπως αποκάλυψε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Matt Heafy, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών ο Brent Young, αρχικός μπασίστας των Trivium.

O Young, διετέλεσε μέλος της μπάντας για τέσσερα χρόνια, συμμετέχοντας στο αρχικό, ομώνυμο demo της μπάντας (αλλιώς γνωστό ως "The Blue Demo") αλλά και στο ντεμπούτο της, ονόματι "Ember To Inferno".

Έπειτα από τη φυγή του από την μπάντα, σχημάτισε το 2004, μαζί με τον πρώην ντράμερ των Trivium, Travis Smith, τους Blacknova.

Τα αίτια του θανάτου του μουσικού είναι προς το παρόν άγνωστα.

Ο Heafy, ανέφερε στην ανάρτησή του:

«Μόλις μάθαμε για τον θάνατο ενός από τα αρχικά μέλη των Trivium, του Brent Young. Περάσαμε μερικά υπέροχα χρόνια με τον Brent στην τοπική σκηνή της Florida, ηχογραφόντας τα "Blue Demo" και "Ember To Inferno", όπως και στην πρώτη μας ευρωπαϊκή μίνι περιοδεία αλλά και στην πρώτη μας στις Η.Π.Α.. Δεν έχω τίποτα παρά εξαιρετικές αναμνήσεις από έναν υπέροχο άνθρωπο. Τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του».

Ο νυν μπασίστας της μπάντας, Paolo Gregoletto, αναφέρθηκε επίσης με ανάρτησή του στον αδικοχαμένο μουσικό:

«Έχω συναντηθεί λίγες φορές τον Brent στο παρελθόν οπότε δεν τον ήξερα τόσο καλά.  Έχω όμως παίξει ζωντανά αρκετά από τα τραγούδια που ηχογράφησε στο "Ember To Inferno" ενώ ήταν και πολύ σημαντικό μέλος της μπάντας στα πρώτα της στάδια. Θέλω με τη σειρά μου να στείλω συλλυπητήρια στους δικούς του».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew kiichichaos Heafy (@matthewkheafy) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paolo Gregoletto (@triviumpaolo) on

  • SHARE
  • TWEET