Ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου δίσκου των Armored Saint

«Τα νέα τραγούδια ηχούν όπως θα έπρεπε να ηχούν οι Armored Saint το 2020»

28/07/2020 @ 10:18

Οι Armored Saint, με ανακοίνωσή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκάλυψαν την άφιξη του διαδόχου του, προ πενταετίας, "Win Hands Down".

To νέο άλμπουμ της μπάντας, θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από την Metal Blade, σε παραγωγή των Bill Metoyer και του μπασίστα της μπάντας (επίσης των Fates Warning αλλά και των επανασυνδεδεμένων Mercyful Fate) Joey Vera και σε μείξη του Jay Ruston.

Σε μια συνέντευξή του πριν από λίγους μήνες, ο τραγουδιστής της μπάντας John Bush, σχολιάζοντας τον νέο δίσκο, ανέφερε:

«Δεν έχουμε επίσημο τίτλο ακόμη, αλλά πιστεύω πως πρόκειται για ένα εξαιρετικό άλμπουμ. Είμαι πολύ περήφανος για τα νέα τραγούδια, γιατί ηχούν όπως θα έπρεπε να ηχούν οι Armored Saint το 2020.

Πάντα βασιζόμαστε στα θεμέλια των απαρχών της μπάντας ηχητικά, αλλά πάντα θέλουμε να εξελιχθούμε και να βελτιωθούμε ως συνθέτες».

Τον Μάιο οι Armored Saint κυκλοφόρησαν μια ψηφιακή επανηχογράφηση του κλασικού τους κομματιού "Isolation" από το ιστορικό "Raising Fear", εκτελεσμένο εξ’ αποστάσεως κατά την περίοδο της καραντίνας.

Εκτός του τελευταίου στούντιο δίσκου "Win Hands Down", η μπάντα κυκλοφόρησε πριν τρία χρόνια και το live άλμπουμ "Carpe Noctum".

Στις ηλεκτρονικές σελίδες του Rocking.gr, μπορείτε να ανατρέξετε εδώ στην ανταπόκριση του Θοδωρή Ξουρίδα από την πρώτη μέρα του Up The Hammers Festival 2019, όπου οι Armored Saint ηγήθηκαν του billing, επιστρέφοντας στην χώρα μας σχεδόν 20 χρόνια μετά την μνημειώδη εμφάνιση τους στο An, και εδώ στο άρθρο του Χρήστου Καραδημήτρη σχετικά με την αναγνώριση που θα έπρεπε να λαμβάνει σήμερα η μπάντα.

  • SHARE
  • TWEET