Angus Young: «Αυτά είναι το αγαπημένο μου και το χειρότερο τραγούδι των AC/DC αντίστοιχα»

Ο εμβληματικός κιθαρίστας αποκάλυψε για ποιό κομμάτι της μπάντας μετανιώνει

16/12/2020 @ 12:15

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Vulture, o Angus Young, κιθαρίστας των θρυλικών AC/DC αποκάλυψε το αγαπημένο του τραγούδι από τον εκτενή κατάλογο της μπάντας αλλά και αυτό για το οποίο μετανιώνει περισσότερο.

Σχολιάζοντας αυτό που θεωρεί ως το no.1 τραγούδι των AC/DC για αυτόν, ο εμβληματικός κιθαρίστας ανέφερε:

«Ωχ, αυτό είναι αρκετά δύσκολο. Όπως καταλαβαίνεις συμμετέχω σε όλα οπότε δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Αν λάμβανα υπόψη απλώς την κιθάρα, επειδή είμαι κιθαρίστας, θα έλεγα το "Riff Raff". Η κιθαριστική δουλειά ήταν μια πρόκληση αλλά είναι ενδιαφέρον το αποτέλεσμα. Αυτή είναι η κιθαριστική μου απάντηση.

Αν έπρεπε όμως να σκεφτώ ένα τραγούδι ως ολότητα, το "Thunderstruck" είναι δυνατή υποψηφιότητα. Μου αρέσει αυτή η απάντηση».

Όσον αφορά το τραγούδι για το οποίο μετανιώνει περισσότερο από την δισκογραφία του συγκροτήματος, ο Young απάντησε:

«Η απάντηση εδώ είναι πιο εύκολη, είναι το "Love Song". Αυτό ήταν πολύ διαφορετικό για εμάς. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν εκείνη την στιγμή προσπαθούσαμε να διακομοδήσουμε τα ερωτικά τραγούδια, γιατί ο Bon (Scott) έγραφε τους στίχους. Τους οποίους δεν θυμάμαι καν.

Θυμάμαι αυτό το κομμάτι γιατί τότε ένας από την δισκογραφική μας μας είχε εξηγήσει τι παιζόταν σε έναν τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. Τα σχολίαζε ως πολύ "soft" μουσική. Θεώρησε λοιπόν πως έπρεπε να το κυκλοφορήσουμε ως single γιατί θα σημείωνε κάποια επιτυχία. Είχα αναρωτηθεί ποιός λογικός άνθρωπος θα το κυκλοφορούσε αυτό το πράγμα ως single».

Υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα οι AC/DC κυκλοφόρησαν το "Power Up", το οποίο βρέθηκε στην πρώτη θέση των charts, επίτευγμα που επανέλαβε για τρίτη φορά το συγκρότημα με αυτό το άλμπουμ.

Ο διάδοχος του "Rock Or Bust" κυκλοφόρησε στις 13 Νοεμβρίου 2020, σηματοδοτώντας την επιστροφή των Brian Johnson, Phil Rudd και Cliff Williams στο συγκρότημα.

  • SHARE
  • TWEET