Χρυσοί στην Ελλάδα οι Guns Ν' Roses!

14/10/2004 @ 04:24
Έφτασε τα 10.000 αντίτυπα το Greatest Hits των Guns Ν' Roses στη χώρα μας! Το album που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο σε συνεργασία με το MAD TV, είχε εξαιρετικές πωλήσεις από την αρχή και διατήρησε σταθερή πορεία όλο αυτό τον καιρό ώστε να γίνει χρυσό χωρίς να καταφύγει σε τεχνάσματα και "βοήθειες". Οι fans της rock μουσικής και του group απέδειξαν και πάλι ότι το rock αποτελεί ακόμα κραταιό είδος στη χώρα μας! Σύντομα θα απονεμηθεί ο χρυσός δίσκος στο MAD TV για τη συμβολή του στο να γίνει χρυσό το "Greatest Hits" των Guns Ν' Roses.

Σε άλλα νέα τώρα, μια δήλωση δημοσίευσε πρόσφατα το συγκρότημα, αρνούμενο τις φήμες που ήθελαν τη μπάντα να ψάχνει για αντικαταστάτη του πρώην κιθαρίστα τους, Buckethead. Η δήλωση έχει ως εξής:

"Τις τελευταίες εβδομάδες αναφέρθηκε από διάφορες πηγές ότι κάποιο άτομο κλήθηκε να ενταχθεί στους Guns N' Roses. Για να το ξεκαθαρίσουμε, κανείς -επαναλαμβάνουμε, κανείς- δεν κλήθηκε να μπει στη μπάντα. Συνήθως δεν απαντάμε σε τέτοιες φήμες, δε θέλουμε όμως να αφήσουμε ορισμένους να παραποιούν την αλήθεια και να πουλάν ψεύτικη ενημέρωση στα media και τους fans. Θα σας ενημερώσουμε όταν όντως υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά με το θέμα".

Προς τι όμως όλη αυτή η ιστορία; Τον περασμένο μήνα, ο Νέο-Υορκέζος Ron Thal δημοσίευσε ένα μήνυμα, στο οποίο ανέφερε ότι του ζητήθηκε να μπει στους Guns N' Roses. Εξήγησε βέβαια ότι κάτι τέτοιο, τουλάχιστον εκείνη την περίοδο, δε συνέβαινε, αλλά ήταν υπό συζήτηση.
  • SHARE
  • TWEET