We.οwn.the.sky: Νέος δίσκος από τους Έλληνες post-rockers

Το "Earths Collide" κυκλοφορεί σε mastering Jens Bogren (Opeth, Katatonia, Leprous)

28/09/2015 @ 15:42
Οι We.own.the.sky –ή we.own.the.sky, όπως προτιμούν οι ίδιοι- ανακοίνωσαν την κυκλοφορία νέου υλικού, σε μορφή LP αυτή τη φορά, κάτω από τον τίτλο "Earths Collide".

Αυτός θα είναι και ο πρώτος full-length δίσκος της αθηναϊκής μπάντας. Η ημερομηνία που δόθηκε είναι η 6η Νοεμβρίου και το artwork υπογράφει η Χριστίνα Χαρίστου. Θα διατεθεί αρχικά σε ψηφιακή έκδοση, με την φυσική της εκδοχή να ακολουθεί μέσα στο 2016.

Στην ανακοίνωσή τους, τα μέλη της μπάντας μας διαβεβαιώνουν ότι «ο δίσκος αυτός αποτελεί προϊόν σκληρής δουλειάς και πολλών εμπειριών» και ότι «έχουν καταθέσει την ψυχή τους σε αυτή τη δημιουργία, για την οποία είναι περήφανοι».

Το "Earths Collide" ηχογραφήθηκε τον προηγούμενο Νοέμβρη στα Unreal Studioz της Αθήνας, στον ίδιο χώρο που έγιναν και οι ηχογραφήσεις του "The Glass/Nails EP", το 2012.

Σε παραγωγή και μείξη από τον Alex Ketenjian, «και με λίγη βοήθεια από τα μέλη της μπάντας», το τελικό mastering έγινε στην Σουηδία, στα Fascination Street Studios από τον Jens Bogren (Opeth, Katatonia, Leprous, Between the Buried and Me).

Ιδού και το tracklist:

1. УВБ-76
2. Transmissions Of Static
3. Muzzle
4. Penny For Your Thoughts
5. 22 Halo
6. Parasitic
7. yodatrainschewbacca
8. Retrospect

  • SHARE
  • TWEET