Σήμερα τα τελικά του Wacken Metal Battle για το ελληνικό group που θα παίξει στο Wacken Open Air

13/06/2008 @ 06:41
Για πρώτη φορά στην ελληνική underground σκηνή, που ως τώρα έδινε σε συγκροτήματα λιγοστές δυνατότητες για έξοδο προς τη διεθνή σκηνή, η Loud Sound σε συνεργασία με την ICS Armageddon φέρνει το μεγαλύτερο metal φεστιβάλ του πλανήτη στην Αθήνα, το Wacken Open Air Festival, με προσέλευση κόσμου άνω των 70.000 ατόμων από όλον τον κόσμο. Φέτος έχει γίνει για άλλη μια φορά το φεστιβάλ αυτό sold out, μια και εμφανίζονται οι Iron Maiden, Children of Bodom, Nightwish, Opeth και δεκάδες άλλες πασίγνωστες και νέες μπάντες. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.wacken.com.

To Wacken Metal Battle είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός, όπου μια μπάντα αντιπροσωπεύει τη χώρα της και εμφανίζεται στο W.E.T. stage του Wacken Open Air Festival. Εκεί ανταγωνίζεται με τις υπόλοιπες νικήτριες μπάντες των χωρών του κόσμου και διεκδικεί δισκογραφικό συμβόλαιο με την Armageddon Music (www.armageddonmusic.de) και παγκόσμια περιοδεία. Οι περσινοί νικητές ήταν οι βραζιλιάνοι Torture Squad (myspace.com/torturesquadband).

Η νικήτρια μπάντα του τελικού θα ταξιδέψει στην πόλη Wacken της Γερμανίας, όπου και θα εμφανιστεί live στο φεστιβάλ στις 31 Ιουλίου με 2 Αυγούστου.

O μεγάλος τελικός του διαγωνισμού θα λάβει χώρα την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008 στο An Club και οι μπάντες που θα εμφανισθούν είναι οι εξής:

Bare Infinity - www.myspace.com/bareinfinity

Sacram - www.myspace.com/sacrammusic

Released Anger - www.myspace.com/releasedangergreece

Insidead - www.myspace.com/insidead

Elysion - www.myspace.com/elysionmyspace

Nyne - www.myspace.com/nyneband

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 και η τιμή εισιτηρίου είναι 8 ευρώ.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET