Πόσο πιο κοντά στην ολοκλήρωση του νέου δίσκου βρίσκονται οι Metallica;

«201» θα είναι τα τρία πρώτα ψηφία της χρονιάς κυκλοφορίας του, δηλώνει ο Ulrich

06/02/2014 @ 10:41
Kirk Hammett και Lars Ulrich μίλησαν στο Rolling Stone σχετικά με την δημιουργία του νέου δίσκου των Metallica, χωρίς όμως να δώσουν συγκεκριμένη απάντηση στο ερώτημα «πότε θα κυκλοφορήσει;».

«Έχουμε τζαμάρει πάνω σε συγκεκριμένα κομμάτια μουσικής και βρήκαμε ποιο κομμάτι λειτουργεί και ποιο όχι, αλλά βρισκόμαστε ακόμη σε αυτή τη φάση δηλώνει» ο Hammett. «Ο James έχει 800 κομμάτια μουσικής. Εγώ έχω 400. Μόλις βρούμε ποια κομμάτια πραγματικά λειτουργούν, θα ξεκινήσουμε να μετατρέπουμε αυτά τα κομμάτια μουσικής σε τραγούδια και θα δούμε που αυτό θα μας οδηγήσει.»

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι βρισκόμαστε μια μέρα πιο κοντά στην κυκλοφορία του επόμενού μας δίσκου σε σχέση με χτες» δηλώνει ο Ulrich. «Θα πόνταρα ότι «201» θα είναι τα τρία πρώτα ψηφία της χρονιάς κυκλοφορίας του. Δεν ξέρω κάτι περισσότερο. Για την ώρα τζαμάρουμε.»

Γεγονός παραμένει πάντως ότι οι Metallica έχουν υποσχεθεί πως στην επερχόμενη περιοδεία τους θα παίξουν ένα καινούριο τραγούδι (και 17 που θα επιλέξει το κοινό), με τον Ulrich να μην έχει ιδέα ποιος θα είναι ο τίτλος του.
  • SHARE
  • TWEET