Νέο καλλιτεχνικό project για τον Kirk Hammett

Ο κιθαρίστας συγγράφει και ντύνει μουσικά τη δική του ιστορία τρόμου

13/09/2022 @ 14:36

Η αγάπη του Kirk Hammett για τον horror κινηματογράφο είναι γνωστή εδώ και χρόνια, οπότε μόνο έκπληξη δεν προκαλεί το νέο του project.

Ο κιθαρίστας των Metallica, ξεκίνησε τη συγγραφή μιας ιστορίας τρόμου, για την οποία επιμελείται επίσης τη μουσική της επένδυση.

Συγκεκριμένα, στις 11 Σεπτεμβρίου μέσω του λογαριασμού του στο Tik Tok, ο μουσικός έδωσε στη δημοσιότητα ένα video που δείχνει ένα μονοπάτι ντυμένο με τους ήχους μιας ακουστικής κιθάρας. Παράλληλα, η ανάρτηση συνοδεύεται από ένα σύνδεσμο που επιτρέπει στο κοινό να διαβάσει το πρώτο κεφάλαιο της ιστορίας του, ονομασμένης "I Have To Get Rid Of This Guitar I Found".

Ο Hammet εξήγησε επίσης πως η ηχογράφηση προορίζεται να παίζει ως λούπα πάνω από τις αναγνώσεις του κειμένου, ενώ το πρώτο κεφάλαιο φέρει το όνομα "Crossoroad Magic Blues" και μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Υπενθυμίζεται πως το 2012 ο Hammet κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο, ονόματι "Too Much Horror Business - The Kirk Hammett Collection", ενώ τον Απρίλιο έδωσε στη δημοσιότητα το ντεμπούτο προσωπικό του EP, ονόματι "Portals".

@kirkhammett READ part one now ! #whereiswills #nosleep #nosleepreddit #rnosleep #ihavetogetridofthisguitarifound ♬ original sound - Kirkhammett
  • SHARE
  • TWEET