Οι Magenta Flows ανεβαίνουν στη σκηνή του Death Disco

Το συγκρότημα επιστρέφει με νέες ενορχηστρώσεις και την πρώτη παρουσίαση κομματιών από το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ τους

30/01/2019 @ 14:10

Magenta Flaws live

w/ guest band: Holy Limbo

Παρασκευή 01.02.2019

Death Disco (Ωγύγου 16, Αθήνα)

Doors open: 20:30

Entrance: 5 €

Οι Magenta Flaws στο πρώτο live της χρονιάς με νέες ενορχηστρώσεις αλλά και την πρώτη παρουσίαση κομματιών από το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ τους.

Οι Magenta Flaws επιστρέφουν στη Death Disco την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου, για ένα ατμοσφαιρικό live με γνωστά tracks όπως το "Cutting Loose" και το "Squares Are Circles", αλλά και νέα κομμάτια από το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ τους. Δύο χρόνια μετά την sold out παρουσίαση του debut άλμπουμ "Corridor" (2016) στον ίδιο χώρο και έχοντας ήδη στο ενεργητικό τους συμμετοχές σε μεγάλα εγχώρια φεστιβάλ, όπως αυτή στο Release Athens Festival μαζί με τους Thievery Corporation & τους UB40, οι Magenta Flaws ξεχωρίζουν για τα σκοτεινά και υπνωτικά live act, με επιρροές από ήχους trip hop / down tempo, electronica και alternative/progressive rock. Αυτή τη στιγμή ηχογραφούν το δεύτερο άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο τέλος του 2019.

Μαζί τους οι Holy Limbo, μία ηλεκτρονική μπάντα που δημιουργεί ηχοτοπία μετά-ψυχεδελικής rock, με επιρροές από downtempo trip hop, ambient και electronica. Η μουσική των Holy Limbo χαρακτηρίζεται από συμπαγείς μπασογραμμές και beat, minimal επαναλήψεις κιθάρας και synths, με χαρακτηριστικά κομμάτια τα "D Song" και "Pray for Change" από το πρώτο τους EP "First Circle" (2015).

Δύο από τις πιο αιθέριες ηλεκτρονικές μπάντες της Αθήνας για πρώτη φορά μαζί.

Magenta Flaws

Magenta Flaws

Oι Magenta Flaws ζουν και αγαπούν στην Αθήνα.
Official Site // Facebook // Soundcloud // Bandcamp

Holy Limbo

Members: Anthony Ka (guitars/vox) Ekelon (keys/samples)
Γιώργος Λιάπης (bass) Δημήτρης Γρηγοριάδης (drums)
Bandcamp // Facebook // YouTube // Soundcloud

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET