Οι Evanescence τον Ιούνιο στην Αθήνα

21/05/2012 @ 20:30
Το συγκρότημα που μάγεψε τις καρδιές εκατομμύριων θαυμαστών σε όλο τον κόσμο, με τον ανατρεπτικό rock και σκοτεινό ήχο του, επιστρέφει στην Ελλάδα για μια μοναδική συναυλία!

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012
Evanescence live
Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού (Περιβάλλων χώρος)
Οι πόρτες ανοίγουν: 19:30


Οι Evanescence σχηματίστηκαν το 1995, από την τραγουδίστρια του συγκροτήματος Amy Lee και τον πρώην κιθαρίστα του γκρουπ Ben Moody. Η ιστορία ξεκινά από το Little Rock του Arkansas στην Αμερική. Το γκρουπ αφού ηχογράφησε δύο EP και το demo CD Origin, κυκλοφόρησε το 2003 το πρώτο του άλμπουμ, "Fallen", που απέσπασε δύο βραβεία Grammy και πούλησε πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Η αρχή έγινε με το τραγούδι τους, "Bring Me To Life", που κατέκτησε τα music charts σε όλο τον κόσμο, ενώ ακολούθησαν οι εξίσου μεγάλες επιτυχίες "My Immortal", "Going Under" και "Call Me When You're Sober", που καθιέρωσαν τους Evanescence στην παγκόσμια μουσική σκηνή. Έναν χρόνο μετά, το γκρουπ κυκλοφόρησε το πρώτο live άλμπουμ του, "Anywhere But Home", το οποίο πούλησε πάνω από 1.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως.

Το 2006, η μπάντα κυκλοφόρησε το δεύτερο studio άλμπουμ της, "The Open Door", του οποίου τη βασική σύνθεση επιμελήθηκε η Amy Lee. Ακολούθησε μια εξαιρετικά επιτυχημένη παγκόσμια περιοδεία του γκρουπ, μετά το τέλος της οποίας οι Evanescence ένιωσαν την ανάγκη να κάνουν ένα διάλλειμα στην καριέρα τους, πριν επανακυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ.

«Καθόμασταν με τον Nick (Raskulinecz, μουσικός παραγωγός) στην άκρη της σκηνής όταν μας είπε: "Σταματήστε! Μετά από αυτό, γιατί δεν κάνετε ένα διάλλειμα και να επανέλθετε με ένα ορχηστρικό κομμάτι;"», σχολιάζει η Amy Lee για το διάλλειμα στην καριέρα τους. «Αυτός μας καθοδήγησε. Ήταν πολύ καλό για εμάς, να ακούμε μια αντικειμενική άποψη.»

Στο διάστημα αυτό, το lineup του γκρουπ άλλαξε πολλές φορές καθώς υπήρχαν αποχωρήσεις, όπως αυτή του συνιδρυτή και κιθαρίστα της μπάντας, Ben Moody (στα μέσα της παγκόσμιας περιοδείας τους), αλλά και του μπασίστα Will Boyd το 2006, ενώ προστέθηκαν νέα μέλη ολοκληρώνοντας την σημερινή εικόνα του γκρουπ. Παρά τις συνεχείς αλλαγές στην σύνθεσή τους, το 2011 κυκλοφόρησαν νέο άλμπουμ με τίτλο το όνομά τους, για έναν βασικό λόγο: θεωρούν ότι 15 χρόνια μετά την ίδρυσή τους, έχουν κυκλοφορήσει το καλύτερο άλμπουμ της καριέρας τους με έντονα στοιχεία rock!

H Amy Lee με τα αξεπέραστα φωνητικά της και τους ταλαντούχους μουσικούς της ανυπομονεί να βρεθεί ξανά στην σκηνή για να χαρίσει στους θαυμαστές της δυνατές στιγμές, ενώ όπως χαρακτηριστικά λέει και η ίδια «Αυτές οι στιγμές με τους θαυμαστές μας, είναι σαν μια γιορτή, σαν οικογενειακή μάζωξη! Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι που θα είμαστε ξανά μαζί!».

Evanescence - Athens 2012Κι εμείς ανυπομονούμε να «ροκάρουμε» μαζί τους, την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού (περιβάλλων χώρος).

Info:
Venue: Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού (Περιβάλλων χώρος)
Date: Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012
Doors open: 19:30
Support Act: TBΑ
Παραγωγή: Eleven Concerts
Χορηγός: Καταστήματα Γερμανός
 
Τιμές εισιτηρίων:
- 40 ευρώ
Η πώληση εισιτηρίων ξεκινάει την Τρίτη 22 Μαΐου 2012.

Σημεία πώλησης:
- Όλα τα καταστήματα Γερμανός
- www.boxoffice.gr
- Τηλεφωνικά στο: 210-6108810

More Info: www.evanescence.com & www.elevenconcerts.com

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET