Οι Allman Bros σαρανταρίζουν

22/08/2008 @ 04:31
Οι θρυλικοί Allman Bros έχουν ήδη κλείσει το Beacon Theatre της Νέας Υόρκης με σκοπό να γιορτάσουν με εντυπωσιακό τρόπο τα 40α τους γενέθλια το Μάρτιο.

«Προσπαθούμε να καλέσουμε όλους αυτούς με τους οποίους έχουμε παίξει στο παρελθόν να έρθουν και να παίξουν μαζί μας. Έχουν απαντήσει θετικά αρκετοί από αυτούς» είπε ο Gregg Allman. «Δε μπορώ να σας πω ποιοι. Απλά σκεφτείτε με ποιους έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Βέβαια πολλοί βρίσκονται σε περιοδείες, αλλά το Μάρτιο όχι τόσοι όσοι ας πούμε τον Αύγουστο».



Σχετικά με την επετειακή έκδοση κάποιας συλλογής, ο Allman είπε πως κάτι τέτοιο δεν έχει συζητηθεί ακόμα, αλλά σε κάθε περίπτωση υπάρχουν αρκετές ήδη.

Πέρα από την επέτειο, η επιστροφή στη Νέα Υόρκη έχει και επιπλέον νόημα, καθώς είχε ακυρωθεί μία σειρά εμφανίσεων εκεί όταν ο Allman έκανε θεραπεία για το πρόβλημα που είχε με την Ηπατίτιδα C.

Τα ευχάριστα έρχονται από την υπό εξέλιξη περιοδεία τους, όπου κάποια νέα τραγούδια παρουσιάζονται και, σύμφωνα με τον κιθαρίστα Warren Haynes, περίπου μισό άλμπουμ είναι έτοιμο. Υπάρχει το ενδεχόμενο την ερχόμενη χρονιά να έχει ολοκληρωθεί.

Να ετοιμάζουμε βαλίτσες για Ν. Υόρκη λοιπόν;
  • SHARE
  • TWEET