Ο David Drainman (Disturbed, Device) διαψεύδει ότι βρίσκεται σε διαμάχη με τον Lemmy

Κατηγορεί επίσης εχθρικά διακείμενες προς εκείνον ιστοσελίδες ότι διασπείρουν αυτές τις φήμες

02/08/2013 @ 12:51
Ο τραγουδιστής των Disturbed και των Device, David Draiman, εξέδωσε μακροσκελή ανακοίνωση μέσω της επίσημης σελίδας των Disturbed στο facebook, ώστε να διαψεύσει ότι βρίσκεται σε διαμάχη με τον θρυλικό frontman των Motörhead, Lemmy.

Αφορμή γι' αυτήν την κίνηση στάθηκε περιστατικό που συνέβη όταν ο Draiman υπέγραφε αυτόγραφα μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των Device μετά από συναυλία της μπάντας στα πλαίσια της Gigantour στην Washington. Κάποιος οπαδός πλησίασε τον Draiman, ανέφερε μόνο τη φράση «Lemmy Is God» και απομακρύνθηκε από το σημείο.

Ο Drainman ξεκαθάρισε ότι τρέφει απεριόριστο σεβασμό για τον Lemmy και τους Motörhead, κατηγορώντας τον μουσικό Τύπο για τις εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί.

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της δήλωσης έχει ως εξής:

«Όλα ξεκίνησαν από μία συνέντευξη όπου ρωτήθηκα τι πιστεύω για τον Lemmy, ο οποίος φοράει σύμβολα που χρησιμοποιούσαν οι Ναζί (νομίζω ότι είχε αναφερθεί και ο Jeff Hanneman των Slayer). Προερχόμενος από μια οικογένεια επιζώντων του Ολοκαυτώματος, αυτό για μένα είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα και ανέφερα ότι δεν με νοιάζει ποιος είσαι, αν φοράς σύμβολα των Ναζί θα έχω πρόβλημα μαζί σου. Ακόμη έχω. Πάντα θα έχω.»

Και ο Drainman προσθέτει: «Νιώθω μόνο αγάπη και σεβασμό και για τους δύο καλλιτέχνες, αλλά δεν θα είμαι ποτέ ok όταν κάποιος φοράει σύμβολα των Ναζί. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχω προσωπικό θέμα με κανέναν από τους δύο.»
  • SHARE
  • TWEET