Οι Nightfall υπογράφουν στη Season of Mist

Η επαναδραστηριοποίηση της ιστορικής μπάντας θα περιλαμβάνει και νέο δίσκο

17/07/2020 @ 12:52

Η Season Of Mist ανακοίνωσε την συνεργασία της με μια από τις πιο ιστορικές μπάντες της εγχώριας σκηνής.

Οι πρόσφατα επαναδραστηριοποιημένοι Nightfall, υπέγραψαν στη γνωστή εταιρεία, μέσω της οποίας θα κυκλοφορήσουν και νέο δίσκο στις αρχές του 2021.

Ο frontman της μπάντας, Ευθύμης Καραδήμας σχολίασε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για την συνεργασία μας με την Season Of Mist. Ανατραφήκαμε μουσικά στα ‘80s, όταν οι δισκογραφικές φρόντιζαν τους καλλιτέχνες του roster τους. Από όσο ξέρουμε, η Season of Mist δουλεύει κατ’ αυτό τον τρόπο, κάτι που είναι σπουδαίο».

Η Season Of Mist θα επανακυκλοφορήσει και όλους τους δίσκους των Nightfall από την δεκαετία του ’90 και την Holy Records, ενώ όλος ο κατάλογος των Nightfall κυκλοφορεί ψηφιακά σε όλες τις σχετικές πλατφόρμες από την δισκογραφική.

Σχολιάζοντας τον επερχόμενο δίσκο, η μπάντα αναφέρει πως θέλει να περάσει ένα ισχυρό μήνυμα, καθώς ο δίσκος θα περιστρέφεται γύρω από το ζήτημα της κατάθλιψης:

«Είναι ένα θηρίο που έχω βιώσει τα δόντια του στην ψυχή μου, οπότε αποφάσισα να μοιραστώ αυτή την εμπειρία με τους οπαδούς. Αυτό είναι το λιγότερο που μπορώ να προσφέρω σε μια μάχη με την κατάθλιψη. Αν δεν τη σταματήσουμε, θα μας καταπιεί ζωντανούς».

«Μοιραστείτε τον πόνο σας, μιλήστε ανοιχτά για αυτόν, είναι ο μόνος τρόπος να σκοτώσετε τους δαίμονες του μυαλού σας».

Η παρούσα σύσταση της μπάντας, αποτελείται από τους Ευθύμη Καραδήμα (μπάσο, φωνητικά), Μιχάλη Γαλιάτσο (κιθάρες, βασικό μέλος της μπάντας από την ίδρυσή της μέχρι και το 2003), Κώστα Κυριακόπουλο (κιθάρες, μπασίστας της μπάντας την περίοδο 2004-2006 και κιθαρίστας στους The Slayerking) και Φώτη Μπενάρντο (τύμπανα).

  • SHARE
  • TWEET